Om mig

Jag heter Lizette, jag är född 1972. Just nu bor jag i Jönköping, men vår lägenhet är såld. Så i slutet av augusti, så tar vi vår husbil och drar till Spanien. Det är jag och min man Anders som ska åka.

Tanken är att vi ska leta efter vår egen lilla ”slice of heaven”, och flytta dit för gott. Vi vet ännu inte var i Spanien vi ska. Utan vi åker på måfå, ser var vi hamnar.

Drömmen är dock (just nu) att hamna någon timme in från kusten, i en olivlund eller apelsinodling, med en vy över berg i bakgrunden. Lite utanför en större by eller mindre stad. Vi vill köpa olivodlarens maskinskjul och bygga om det till ett boningshus till oss. Huset behöver inte vara stort, men vi vill ha gott om utomhusplats och ett riktigt ”Ernst”-utomhuskök.

Fast allt det där är ännu så länge bara i fantasin, mycket kan hända på vägen. Jag kommer givetvis att här lägga upp både berättelser och foton, så kan ni hänga med på resan om ni vill.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s