Let the Adventure begin

Idag har varit en känslofylld dag. Samtidigt som det är dagen vi tänkt att börja vår resa, vårt äventyr, så är det dagen som vi har sagt hej då.

Så ganska många tårar har fällts. Samtidigt så är det ett härligt pirr i kroppen som är fylld av förväntningar inför vår roadtrip i Europa mot Spanien.

Idag kom vi inte iväg förens strax efter lunch, när vi sagt våra hejdå och inhandlat viktiga saker så som ostbågar och snus. För utan snus så försmäktar ca 50% av oss och de övriga 50% försmäktar utan ostbågar. Något vi givetvis vill undvika.

Nu i skrivande stund så är vi nu på väg in mot Malmö. Sen planerar vi att ta Öresundsbron över till Danmark. Var i Danmark vi tänker stanna över natt vet vi inte riktigt än, då ingen av oss verkar vara så mycket för att planera..

Då vi inte har något som väntar på oss i Spanien så är vår plan att ta det lugnt ner dit. Vi tänker ”göra” lite av Europa på vägen. Vi kommer att undvika motorvägar och istället ta oss fram på mindre vägar och förhoppningsvis få se lite mer av länderna vi kör igenom.

5 reaktioner till “Let the Adventure begin

  1. Ja, det var ett känslofyllt hej då❤️😢Men nu är ni på väg🥰🛣️🏞️👍Ska bli spännande att följa er resa🥰Kram på er❤️😘

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s