Idag kör vi på igen

God morgon ☀️

Så var det söndag, vilket fortfarande är min favoritdag i veckan. 

Igår tog Anders och jag ledigt från revoveringsbestyren. Men vi passade på att gå till den stora Kinesaffären, för att inhandla lite grejer till vårt hem. Två lådor, som ska sättas upp på väggen och användas som sängbord. 

Men även lite sprayfärg till möbler som ska få sig ett litet lyft. Vi har även passat på att umgås med våra grannar på campingen idag, så det blev pizza och en flaska vin ihop med dem. Alltid lika trevligt.

Vi har i veckan också varit i Málaga och shoppat loss. Dels så beställde vi en asasnygg säng från Jysk och sen var vi på Ikea, och kom ut med massa grejer och ett kvitto långt som min arm. Det köptes kuddar, täcken, vinglas, mattor, ljusstakar, lakan och speglar. 

Så även sovrummet är nu mer eller mindre klart. Men vi måste bara vänta ytterligare tre veckor på sängleverans.

Så idag fortsätter vi jobba med köket. Vi sätter upp panel på väggarna för att komma ifrån slakthuskänslan som helkaklat lämnar efter sig. 

Det blir en otrolig skillnad faktiskt, vilket syns redan även om bara ett hörn är klart. 

Men jag kan också berätta att panelen är tung, vi fick ju bära den från husbilen, ca 1 km till huset. 

Ni som känner mig vet att jag har otroligt lång hals, vilket gör att det ser ut som mina axlar sitter ovanligt långt nedanför mitt huvud. 

Låååång hals😉

Men efter att konkat på panelen i fyra omgångar mellan husbil och hus, så känns det som om axlarna halkat ner ännu längre. Jag är orolig att axlarna kommer att sitta någonstans vid midjan innan vi burit klart😂

Önskar Er alla en underbar söndag 🧡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s