Tidsoptimist ..igen!

Tisdag morgon ☕️

Igår fick vi besök av våra vänner och grannar från campingen vi bodde på innan vi blev med hus,Christer och Kerstin. 

Vi fick även besök av deras dotter Maria som var nere i Spanien på besök. Vilket var trevligt då vi även träffade henne i höstas då hon också var och besökte sina föräldrar. Så kärt återseende vad det gäller dem alla🧡

Kerstin och Christer har ju lite varit med på hela resan från att vi köpte huset, tills att vi äntligen flyttade in, så det var kul att få visa dem hur vi har det nu.

Så det blev en fika på takterrassen och sen strosade vi runt lite i vår vackra by. 

Då sprang vi på några av våra engelska grannar, som vi träffade den kväll vi var på restaurang ”La Sociedad”, Mary and Phil. De fick oss också att lova att titta förbi hemma hos dem, på några drinkar nån dag framöver. Det kunde vi ställa upp på utan större övertalning. 

Förutom detta lilla trevliga avbrott, så satt vi framför datorn. Vi som trodde att vi skulle vara klara med översättningen av hemsidan i söndags. 

Det var optimistisk vill jag lova. 

Bara alla beskrivningar på alla fastigheter som ligger ute, blev hela 38 sidor. 

Så igår vid halv åttatiden så mailade vi över dem och även startsidan till Olivier. 

Dock insåg jag då att vi nog har några sidor kvar. Men de har lite att börja med. Så fortsätter vi härifrån någon dag till😃

Det har varit skönt att jobba framför datorn några dagar nu. 

Det är kul att renovera. Så tillfredsställande när man ser tydliga förändringar. Men arbetsställningar och verktyg har inte alltid varit de bästa, så det har känts i kroppen. 

Vi har långt kvar än. 

Men vi har iallafall fått det så pass iordning att vi känner att det är vårt hem. I veckan kommer troligen både våra utemöbler och vår efterlängtade säng.

Ha en fin dag🧡

5 reaktioner till “Tidsoptimist ..igen!

 1. Hej på er och grattis till ert fina boende. Ni verkar verkligen ha hittat en idyllisk by. Ser fram emot att få fortsätta följa ert äventyr. Hoppas brevlådan kommer till rätta.

  Gilla

  1. Hej Maria,
   Ja visst har vi hittat en riktig liten pärla här i Spanien i vår bergsby💕 Jättekul att ni tittade förbi. Även kul att du vill följa oss här😃 Det kommer komma mer bilder när huset blir successivt klart. Men givetvis även andra saker som händer. Du får ha det så gott och vi hoppas du tittar förbi igen🧡

   Gilla

  1. Ja visst är det underbart! Vi älskar både byn och dess omgivningar 🥰 Alla både berg och dalar, med små hus på ibland mycket svåråtkomliga ställen. Jag blir så nyfiken på hur de lever i sin vardag, varför de valde att bygga där de gjorde och vilka de är. Det är sånt jag tänker på när jag tittar ut över landskapet 😍
   Önskar dig en fin fredag och trevlig helg🧡

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s