Inte en lugn stund

Vi har äntligen tagit oss till Puente Colgante El Saltillo, som är en berömd hängbro på en vandringsled som utgår ifrån våran by. 

Den går uppe i bergen, och bjuder på fantastiska vyer. 

El Saltillo vandringsled, öppnade upp igen i oktober 2020, efter att de arbetat på leden och byggt en ny 54 m lång och 1,2 m bred  hängbro. Bron hänger 79 meter ovanför marken. Det var verkligen värt ett besök och många fler kommer det bli.

De flesta vänder vid bron och går tillbaka. 

Så gjorde inte vi. Vi fortsatte på andra sidan bron. Det var brant som satan på en mycket smal stig, kantat av überdjupa stup. Som tur var fanns kedjor fastsatta i berget, så man kunde ta sig upp med hjälp av dem. Väl uppe på toppen insåg vi att man vill inte gå den stigen nedför.. så det var bara att fortsätta. Men då vi inte ville gå ända bort till byn Sedella, dit leden leder. Så genade vi, och hamnade på någons inhängande tomt, innanför grindarna. Ops! Men vi tog oss ut, och promenerade vägen hem. Det blev en liten vandring och promenad på 11 km. 

Men det var fantastiskt!

Torsdagen tog vi en tur till Torremolinos för att hämta upp ett par saker och för att träffa Marianne. 

En underbar och mycket inspirerande kvinna från Danmark. Jag vet inte, men jag tror att de flesta av oss någon gång mött en person, som man direkt känner förtroende för, en person som riktigt strålar av både glädje och energi. Marianne är en sådan person🧡

Sen hade vi även ärende till Ikea.. igen. 

Efter det så drog vi ner till Torrox för att gå på en konstutställning där Konstnärerna Susanne Grönberg, Yvonne Berg och Mari Stridh ställde ut sina konstverk. 

Wow! Verkligen duktiga och skickliga konstnärer. Men där var så många trevliga människor, så jag glömde helt bort att fota både konstnärerna och deras verk. 

Det var Mari och Lars-Erik som bjöd med oss till konstutställningen. Dem har vi träffat genom Instagram. De är ett par sånna där trevliga människor som tar kontakt med folk utefter vägen de reser på. Så tack vare det så har vi nu haft turen och nöjet att få träffa dem ett par gånger, och förhoppningsvis blir det fler. 

Det var även tack vare dem vi träffade så många härliga människor i Torrox. 

Anders sprang även på en gammal kollega från Stigbyskolan där de jobbade nån gång på tidigt 90-tal. Så en underbar dag helt enkelt. Som vi avslutade hemma i köket vid brasan, med lite vin och lätt tilltugg. Vi förvånade oss själva med att vara uppe ända till midnatt, något som är för oss högst ovanligt.

Fredagen kom och så gjorde även en av de tre leveranser som var inplanerade denna dag. 

Vi fick våra möbler till takterrassen. 

Tyvärr blev vårt internet skjutet på en femte gång!!! Men på måndag den 14 ska de komma nu. De sa dock inte vilket år. 

Sängen som vi väntat på i fyra veckor kom inte heller. Men vi har klarat oss utan den så länge nu, så ett tag till gör väl inte så mycket..

Nu ska vi njuta av helgen och hoppas att ni gör detsamma 🧡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s