Man måste våga satsa för att vinna


Efter snart 6 månader i husbil, tillsammans på en mycket liten yta, efter en månad i ett hus med renoveringar och mycket jobb. Så kanske många tror att vi börjar bli trötta på varandra och varandras sällskap. 

Så är dock inte fallet. Vi njuter av varje stund tillsammans (förutom när Anders är som en dampunge på speed😉)Vi vaknar varje dag glada, och oftast så garvar vi tillsammans redan innan Anders gått upp, och ner till köket för att göra kaffe till sig och smaldricka till mig. 

Som han sen kommer tillbaka upp med, och det intas i sängen. Jag är så bortskämd 🥰. Så vi är väl ett sånt där ”äckligt” lyckligt par. Sånna som jag själv inte trodde fanns på riktigt, på den tiden jag själv var singel. 

Vi vill arbeta, men vi vill arbeta tillsammans. Så då kan man ju fråga sig, vad ska vi göra för vårt uppehälle? 

Vi har haft många planer och olika idéer. Men vi också vill ha möjligheten att kunna resa, både till Sverige för att träffa familj och vänner, men även andra platser. Ja där föll planen om att vara keyholder till exempel. Även de andra planerna vi har haft, föll platt. 

Vi har översatt mäklarens hemsida, även om den inte kommit upp ännu. Vi har även pratat om att vi ska göra en del jobb tillsammans. Men det är än så länge inget vi kan leva av. 

Då vi verkligen vill kunna arbeta från vår by, men även kunna resa, så började vi titta på distansarbete. Genast snubblade jag över en annons som jag gillade. 

Det kändes rätt direkt. Jag visade Anders, och även han fick samma positiva känsla. 

Så nu har vi en online business, Work Online Global.

Vilket är både nytt och spännande. 

Vilka härliga människor vi har mött genom att vi tog tillvara på denna  möjlighet. 

Än så länge är det helt nytt, och vi har massor kvar att lära. Men tack vare all videobaserad utbildning, alla livemöten och all support från ett underbart gäng, som vi nu börjat känna, så har vi inga tveksamheter om att vi tog det rätta beslutet. Vi är heller inte oroliga för att vi inte skulle att lyckas. 

För detta är något vi verkligen vill. Samtidigt som vi vill kunna leva och njuta av livet, själva bestämma över vår egen tid och vara våra egna chefer. 

Så ett misslyckande är inget alternativ. 

Här är länken till vår online business: https://www.workonlineglobal.com

Önskar Er en fortsatt fin söndag🧡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s