Avståndet är stort

Denna gångna vecka har bjudit på både regn och sol. 

Både rent vädermässigt, men även i livet.

Ena dagen skiner solen, nästa dag så blåser det så man tror att möbler ska flyga av takterrassen, och regnet öser ner. Då är ett stenhus utan isolering inte varmt vill jag lova. Man är då också väldigt tacksam för att Antonio har kört hit ett släp med ved. Den öppna spisen värmer gott i vårt lilla kök. Vårt lilla kök som nu används flitigt, givetvis som kök, men även som kontor och mötesrum. Dock är våra veckomöten med våra härliga business partners via länk, vilket är en faslig tur för annars hade vi aldrig fått plats😅. 

Så vi ser fram emot ett varmare klimat så att vi kan flytta upp till takterrassen. 

Men vi har även haft ett par lite finare dagar, och då har vi passat på att vara ute en del. Det har blivit många både powerwalks men även bara promenader i byn. Här är backigt och mycket trappor, så det känns gott i låren efter en stund. 

Vi passade även på med en tapas lunch på torget i veckan. Man vill som sagt nyttja solen när han visar sig. 

Vårt veckoinköp av mat nere i människobyn passade vi på att göra en halvmulen dag. Då tog vi även en tur till en stor trädgårdshandel och köpte ett par blommor till vår terrass. En buske mynta blev det med. Så nu saknas bara rom och cointreau😉

En morgon vaknade jag klockan 04.00 och satte igång att gå igenom mina foton på datorn. Det var tusentals och åter tusentals. Jag trodde aldrig det skulle ta slut, men äntligen är de sorterade in i mappar. Minst 1000 av dem kastade i papperskorgen. Jag satt hela dagen och en bra bit in på kvällen och rensade. Så skönt att få det gjort, då det hängt över mig ett bra tag nu. Med andra ord så kan det ibland vara bra med några regndagar. 

Ibland händer saker, som gör att vi känner oss väldigt långt ifrån Sverige. Ibland är olyckan framme, någon man älskar och bryr sig om skadar sig, och då önskar man att avståndet var kortare, så man kunde vara på plats. För att ge en varm kram och visa omtanke ❤️. Men även för att kunna hjälpa till med sånt som behövs, vanliga vardagliga bestyr. 

Då känns avståndet plötsligt väldigt långt.

Önskar Er en fin söndag, och var rädda om Er 🧡

http://www.workonlineglobal.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s