Äckligt Glad

Jag vet att jag är väldigt glad och positiv när jag skriver både här i bloggen, på Facebook och även Instagram. 

Jag förstår att det kan vara snudd på provocerande ibland. 

Vilket jag ber om ursäkt för. 

Men här är lite som jag ändå vill avslöja, om varför. 

Mycket av det kan jag skylla på min alltid glada man Anders. 

Han vaknar lika glad varje morgon. Detta smittar givetvis av sig på mig. 

Jag har flyttat ifrån mitt vackra Sverige, ett land jag älskar, men tyvärr verkar inte majoriteten av befolkningen alls måna om varken landet eller befolkningen. Något som smärtat mig i många år. 

Jag har dock inte bara flyttat från Sverige, utan jag har främst flyttat till Spanien. 

Hittills så finns det inget jag ogillar, förutom att allt skjuts på ideligen. Men det är en bra prövning för mitt, i snudd på obefintliga, tålamod😂.

Vi har hittat ett hus, som det finns massor kvar att göra i innan vi får det som vi vill ha det, men vi älskar det allaredan ändå. 

Vi bor i Canillas de Aceituno, som är en liten men ändå levande by. En liten vit by i bergen. Med små smala gränder, trevliga restauranger och pubar och vänlig befolkning. 

Vi stormtrivs. 

Precis innan vi fick nycklarna till huset så hittade vi en annons, som uppmanade oss att starta en online business. Nyfiken som jag är, så klickade jag givetvis på den. Tittade på webinaret och tog sedan nästa steg. 

Det var kanske inte bästa tajmingen, då vi också försökte renovera vårt kök och försökte göra huset beboligt. 

Men nu är vi igång, och det är både lärorikt och kul. 

Genom detta har vi också träffat ett helt gäng av underbara och mycket positiva människor. 

Jag har aldrig i mitt snart 50 åriga liv, träffat så många positiva människor på ett och samma ställe. 

Här lyfter man varandra, gratulerar varandra till deras framgångar, delar med sig av affärshemligheter som har fungerat väl, utbildar varandra i det man kan och är duktig på. Alla de, har smittat av sig på både mig och Anders, och vi ser fram mot varje onsdag när vi har möte. 

Foto av Pixabay pu00e5 Pexels.com

Vi har även hittat nya rutiner i vardagen, som vi börjar med en kopp kaffe eller smaldricka i köket, innan vi går på en powerwalk som tar oss upp i parken, där vi kör ett gäng magövningar och ett antal squats, innan vi promenerar hem igen. 

Det är så skönt att komma upp och igång, se både byn, djur och natur vakna upp i soluppgången. Man verkligen känner hur livskiten kommer tillbaka efter nattens sömn. Fåglarna kvittrar, tuppen gal, åsnorna kommer ut ur stallen och kikar på oss, någons båda schäfrar skäller plikttroget på oss när vi går förbi. Getterna tittar nyfiket. 

Hur kan man inte älska livet då? 

Allt detta har gjort mig så där snudd på äckligt glad och lycklig. 

Önskar Er alla en härlig tisdagkväll🧡

http://www.workonlineglobal.com

2 reaktioner till “Äckligt Glad

 1. Jag följer dig och Anders, (läser Mail som kommer)
  Och blir mer och mer nyfiken på det ni gör.
  Tack för era glada vibbar nerifrån Er härliga bergsby! Spännande!
  Hälsa Anders

  Gillad av 1 person

  1. Hej Magnus, jättekul att läsa att du följer oss, på vår resa och vårt nya spanska liv. Vi har startat vår egna online business. Kort förklarat, så hjälper vi fler att göra samma sak, starta sina egna online business, där vi tillhandahåller ett väl beprövat system som är till 90% automatiserat, webbsida, videobaserad utbildning och högkvalitativa produkter som ger hög avkastning. Ändå slipper man sälja något…
   Låter lite skumt, jag vet. Men tro mig, precis så bra är det.
   För att få reda på mer rekommenderar vi dig att gå in och titta på webinaret på vår sida: http://www.workonlineglobal.com
   Det är långt och amerikanskt peppigt… men de förklarar hela business idén så mycket bättre än vad jag kan göra i text🥰
   Anders hälsar så gott.
   Ha en härlig onsdag 🤗

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s