På Väg 🚐💨


Godmorgon ☀️

Vaknade kl. 04:00 av att regent smattrade lätt mot taket på vår husbil. Vi låg och drog oss en stund, innan vi gick upp och borstade tänderna medans kaffevattnet blev varmt. Vi packade vår lilla matsäck med äggmackor, yoghurt, juice och apelsiner. Den står mellan oss i ”cockpiten” så vi har nära till frukosten om ett par timmar. 

I natt sov vi i en liten by som heter Vatan runt tjugo mil lite sydost om Paris.

Vi svängde bara av motorvägen i går kväll och hamnade där. Parkerade utmed huvudgatan i byn, gick bak i husbilen, drog för alla persienner och la oss och tittade på tv (dator). Vi kollade på lite av den tredje säsongen av Marcella. En mycket bra serie, men vad hjälpte det, jag slocknade redan efter en timme. 

Men idag var det nästan så det kändes varmt och skönt att gå upp då vi hade +9 grader i husbilen. Det låter nog lite konstigt, men då ska ni veta att natten innan så sov vi uppe i bergen i norra Spanien där det var -6 grader ute och inne låg det runt +-0🥶. Det var kallt satan vill jag lova. 

Men å andra sidan så har flera av er berättat för oss att i Sverige så väntar oss snö och kyla, så det är väl bra att vi acklimatiserar oss.  

Men det är inte bara smattrande regn och kyla och elände. 

Vi har det mysigt i vår husbil, Anders kör, jag underhåller😅. Vi sjunger (hellre än bra) och kör frågesport. Jag läser intressanta artiklar högt för oss båda. Framförallt så tittar och njuter vi av det vårliga landskapet som far förbi utanför rutan. I Spanien så har det karga landskapet börjat grönska, den där härliga skira grönskan som kommer med våren både på mark och träd, emellan snöfläckarna. 

I södra Frankrike så är björkarna redan gröna, både syren och brudspira blommade. Blommade gjorde även många andra blommor, buskar och träd, men de kan jag inte namnen på. 

Men vi är iallafall på väg🚐💨

Önskar Er en härlig tisdag🧡


Jobba online👩‍💻Jobba där du är👩‍💻
Work Online Global👩‍💻Work from home👩‍💻Work wherever you are
👩‍💻

Klicka på länken: http://www.workonlineglobal.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s