Magiskt Vackert

Vid 07.00 måndag morgon lämnade vi Clermont Ferrand. Då hade vi hunnit duscha, hyfsa till oss och fått i oss en rejäl frukost. 

Så nu vidare mot Spanien 🇪🇸.

Vår resa hem, började i lördags morse strax innan sju. Vi hade kaffe och tunnbrödsrullar med oss. Jag körde första sträckan, ända ner till Tyskland. Där blev det förarbyte, och allt rullade på fint tills en bra stund innan Hamburg, där började köerna.. så där kom vi inte många kilometer i timmen. Men väl förbi, så rullade det på fint enda till Münster, en mycket trevlig stad där vi tänkte ta in på ett hotell. 

Men tydligen var vi inte ensamma om att tycka att det var en trevlig stad då alla hotell var fullbelagda. 

Så vi fick åka vidare till en liten by några kilometer utanför, och där fick vi det sista lediga rummet. 

Vi gick vi ner på uteserveringen och beställde schnitzel, det var halvfabrikat. Men hungriga som vi var så smakade det riktigt gott. Sen upp på rummet och somnade på stört. 

Morgonen därpå, så hann vi inte med frukost, för den serverades senare. Så vi åkte utan varesig kaffe eller något ätbart i oss. Jag tog första passet igen, och vi körde utmed sommargröna ängar som låg i solljus. Så vackert. Vi njöt av vacker natur och hade vägarna mer eller mindre för oss själva. 

Tills vi kom ut på de större vägarna och alla dess vägbyggen. 

Då det ibland kan vara lite svårt att läsa av GPSen när det är så många filer, skulle Anders hjälpa mig.. sa att jag skulle rakt fram, sen väldigt sent skriker nej sväng här. Vilket jag gjorde, lite senare än tillåtet, och inser att jag precis svängt in jäkligt snävt framför två polisbilar😨. 

Jaja, så blev det. Polisen verkade ha viktigare saker för sig så dom åkte om och åkte vidare. 

Efter det blev det att stanna för kaffe och även förarbyte en stund igen. 

Anders fick köra genom Belgien på deras dåliga vägar. Men väl i Frankrike bytte vi igen, för vem vill inte kunna säga att de kört bil genom vackra Frankrike. Här är så grönt och det blommar och vyerna är magiska. I morse så kunde man se dimman lätta över landskapet när solen låg på. På något vis så fyller det mig med ett härligt lugn samtidigt som man känner hur livet och livsglädje sprudlar i kroppen. 

Nu kör vi vidare, och önskar Er alla en fantastisk dag 🧡


Work Online Global

Vill du också ha ut mer av livet? Vill du ha mer tid med familj och vänner?
För att ta reda på mer, klicka på länken nedan och titta på webinaret.

http://www.workonlineglobal.com

#workonlineglobal #workfromwhereveryouare #workfromhome

2 reaktioner till “Magiskt Vackert

  1. Visst är det vackert med all grönska och pånyttfödelse. Vilka vackra vyer ni får uppleva. Önskar er en fortsatt fin resa hem.

    Gillad av 1 person

    1. Ja det är ganska fantastiskt att se hur våren, försommaren har kommit och i alla dess stadier, från väldigt knapp i Sverige till att de redan slått höet och balat det i södra Frankrike. Det är underbart vackert🧡

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s