När Livet Leker


Vårt liv är nu som bäst. 

Vi har det varmt och skönt. Sover med öppen dörr till takterrassen. Vår gata, vår by gör inte mycket väsen av sig. Det spelar ingen roll vilken tid på dygnet så kan jag sitta antingen på vår lilla lilla patio, eller på vår betydligt större takterrass och höra fågelkvitter. 

Vi börjar varje dag med en powerwalk nedanför byn och sen upp för backar och trappor tills vi når parken med utsikt över byhusens takåsar, där kör vi lite övningar innan vi går hem och dricker vårt morgon kaffe. 

Efter det så jobbar vi. Vi har äntligen gjort ett schema, vilket känns bra. Älskar att ha struktur i mitt liv. Även om vi ännu inte lyckats att hålla schemat till punkt och pricka, då vi oftast missar lunchen, så känns det ändå bra. 

Men vi hinner även med att leva och att njuta.

I tisdags så hade vi ett par jobbrelaterade ärenden ner till människobyn, och passade då på att äta en god lunch på stranden i Torre del Mar och strosa omkring i det siesta stängda centrumet.


Men som vanligt kan man lita på china storen, de är alltid öppna. Så vi fick med oss en efterlängtad flaskborste och en termometer hem. 

Sen blev det  en glass innan vi åkte hem igen. 

Idag är det marknad som alla torsdagar nere i Vélez Málaga, vi åkte dit och handlade örter, gröna växter och några blommor. Givetvis slank det med en del frukt och grönsaker också. 

Anders sitter och jobbar här när jag går och fotar lite för att ha något att lägga upp i bloggen. 

Jobbet blir bara mer och mer intressant då det nu utökats med ytterligare en inkomstkälla. 

Önskar Er alla en fortsatt härlig dag🧡


Are You looking for an Online Business? Do You want to be able to work from wherever you are? If so, look no further.

http://www.workonlineglobal.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s