Att våga följa sitt hjärta❤️

Har ni någonsin stannat upp och tittat er omkring, känt hur leendet sprider sig över hela ansiktet, och tänkt att fy f-n vad bra jag har det?

Precis så tänkte jag igår. Vi, både jag och Anders är så otroligt tacksamma för att vi ”vågade” bryta ett mönster, som det i och för sig inte var några större fel på, men ett mönster som inte heller gav mycket spänning eller glädje.

Vi är så tacksamma att vi vågade följa våra hjärtan, utan att ha några givna svar.

Vi visste inte var vi skulle bo, mer än att det var i Spanien. Jag hade målat upp en bild av en liten ”finca” i en apelsinlund och några olivträd, någonstans utanför en stad. Det blev ett litet trevåningshus mitt i en bergsby.

Vi hade en lång lista på olika verksamheter vi skulle kunna tänka oss att starta, det var allt från keyholder till hunddagis. Det blev en online business.

Så visst det blir sällan som man tänkt sig. Men vet ni vad, ibland blir det till och med bättre.

Med flytten till Spanien, och med startandet av vår business, så kom även något annat. Ett lugn, en bubblande glädje en lätthet. Det var som om något tungt, som hängt som ett ok på mina axlar bara försvann. Jag släppte allt jag oroat mig för, allt jag försökt upplysa människor om. Allt det som gnagt i både kropp och själ.

Ni får ursäkta mig, men någonstans tänkte jag att varför ska jag bry mig. Tydligen så är det ju så majoriteten i Sverige vill ha det, bränder, skjutningar och våldtäkter, för annars hade de röstat för förändring. Så jag släppte allt mitt engagemang för det en gång vackra Sverige. Samtidigt så blev jag så mycket lättare.

Och vet ni vad mer, om man vågar, eller gör, utan att ha allt noga planerat, så öppnas nya dörrar.

Igår fick vi äntligen till ett möte med vår mäklare. Han vill att vi ska jobba med honom. Tänk er att bli headhunted av en mäklare i Spanien. Vi blev det.

Utsikten från mäklarens egna hus😍

Det ska bli kul att få jobba med honom och hans team och att få kollegor i byn. Vår nya chef är en människa med ett otroligt driv och stora planer och visioner.

Samtidigt har vi vårt fantastiska globala team, som är så drivna, hjälpsamma och härligt positiva. Imorgon är det ny vecka och fler projekt att ta tag i. Det ser jag fram emot.

Så vad jag vill säga är, följ era hjärtan❤️

WorkOnlineGlobal

https://www.workonlineglobal.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s