Inte en tråkig stund🌸

Att vi kan ha så fullt upp är helt otroligt. Något som är ännu mer otroligt är att jag väljer allt oftare att jobba nere i köket. Men på riktigt så är det så varmt på vår takterrass att till och med jag väljer, och föredrar det svala köket.

Så om vi vill nyttja vår underbara terass så är det förmiddag som gäller. Eller som nu, när det fortfarande är mörkt ute och klockan inte ens är sex på morgonen.

I går kväll var jag och Anders på lokal. Nej inte riktigt, men vi var på en uteservering med en trevlig engelsman, ursprung från Jamaica. Han sprang på oss i torsdags, och sen bjöd han in sig själv på middag på byn med oss.

Men det var väldigt trevligt. Så det blev tapas och lite vin.

Rosa från hotellet stannad också till och bjöd in oss till fest i augusti. Det är en stor fest, och samtidigt deras avskedsfest. Rosa och hennes man är ett mycket trevligt par som köper hotell och renoverar dem. Sen driver de hotellet något år, tills det går bra och har hög beläggning. Efter det säljer de hotellet och åker vidare, till nästa ställe och till nya utmaningar. Så häftigt! Men de kommer vara saknade i vår by, för de är glada, trevliga och positiva människor.

Vi fick också veta att det är en byfest den 25 juni, och den ska vi givetvis vara med på. Alla i byn är välkomna men med ett kriterie, alla måste vara vitklädda.

Så vi har mycket att se fram emot.

Idag har jag blivit inbjuden till intervju, av en man från Sydafrika. Så den är live, kl. 12:00. Det ska bli spännande. Han vill prata om vår Online Business, Work Online Global.

Sen har vi ett till videomöte lite senare med en kvinna som bor på Kanarieöarna.

Vi hade hoppats på att poolen i byn skulle öppna idag, men det verkar dröja ytterligare en vecka.

Så inte en tråkig stund. Vi njuter och svettas i värmen, får nya bekanta och även vänner. Men nu är det hög tid för vår morgon runda.

Önskar Er en underbar helg🧡

Do You want to start Your Own Online Business
This is where You start

👉Watch The Webinar.
👉We Provide Everything Needed Including System, Website, and Full Video-based Training.
👉No Previous Experience Needed.
👉Get Your Personaly Coach And Mentor.

Do Not Wait, The Right Time Is Always Now!

And Remember Every Journey Starts With A Small Sten💙

https://www.workonlineglobal.com/

3 reaktioner till “Inte en tråkig stund🌸

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s