Svårt att tänka sig

Det är nästan omöjligt att tänka sig att för bara ett par månader sen, så frös vi. Vårt hem var så kallt att man (jag) klädde på sig fortfarande liggande i sängen under täcket.

Så har vi det inte längre.

Nu har vi temperaturer upp mot 34 grader. Så att sitta på takterrassen i solen är bara att glömma.

Vi brukar passa på att sitta där och jobba på förmiddagen, för då har solen inte nått dit än.

I lördags var en liten filmfestival i vår by. Den visade spanska kortfilmer… men den missade vi, då vi var hemma och hade en riktig slapparkväll.

Söndagen ägnades åt städ och fix i hemmet. Anders städade bort den sista sanden som lagt sig i fönsterskenorna, från Calima stormen.

När vi sen framåt sen eftermiddag var ute och gick på byn, så stannade ett engelskt par oss och berättade att de har följt oss i månader på Instagram. De har själva ett semesterhem i byn, men har inte varit här på länge pga reserestriktioner som varit.

Så denna gången är de bara här i en vecka, men de ska flytta ner på heltid. Så de ville att vi skulle mötas någon dag innan de åker för de ville veta mer om vår Online Business. Så det ska bli trevligt.

På tal om businessen så var jag även med i en livesändning med en mycket entusiastisk man ifrån Sydafrika i lördags. Det var kul. Förmodligen inte mitt bästa framträdande, men kul.

Efter att vi pratat med det engelska paret, så sprang vi på våra grannar som bor runt hörnet från oss, Angie and Rodger. De satt på uteserveringen vid Nebula. Ett mycket trevligt par från England de också, som har bott i Canillas de Aceituno i många år. De bjöd in oss till sitt bord och började berätta massor av roliga historier ifrån deras liv både i England och i Spanien. Mycket trevligt. Men då de varit ute sen lunch, så begav de sig hem efter ett par timmar och jag och Anders gick upp till torget och till den uteserveringen, där satt vi och snackade med vår spanska vän Alejandro. Vi kunde också konstatera att vår spanska är betydligt bättre med ett par glas vin innanför västen.

Nu väntar vi på att byns pool ska öppna, vi misstänker att det blir till helgen.

Men innan dess så tänker vi åka på en liten tur på torsdag och träffa en av våra vänner från vårt underbara team. Vi ska ha ett frukostmöte, det är så kul att vi kan ses ”live” ibland.

På vägen hem blir det nog ett stopp på Ikea också.

Nu är det strax dags att sätta på oss snabba kläder och skor och ge oss ut på powerwalk.

På vägen hem stannar vi nog hos kattungarna som bor några kvarter härifrån 💕

Önskar Er en härlig vecka med sol och mycket positiv energi 🧡

Do You want to start Your Own Online Business
This is where You start

Watch The Webinar.
We Provide Everything Needed Including System, Website, and Full Video-based Training.
No Previous Experience Needed.
Get Your Personaly Coach And Mentor.

Do Not Wait, The Right Time Is Always Now!

And Remember Every Journey Starts With A Small Step

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s