Sömnlös i Canillas 🌛

Jag ligger här och lyssnar till Anders andetag där han ligger och sover jämte mig. Men själv vaknade jag redan klockan fyra.

Idag vaknade jag dock inte av den starka vind som väckt oss ett par nätter innan. En vind som ryckt och slitit i seglet som är fastspänt över vår takterrass, så hårt att jag trodde hela huset skulle lossa och flyga bort.

Men för att slippa springa upp mitt i natten och montera ner seglet, så var vi förutseende nog att göra det redan i går kväll. Men som vanligt när man tänker till så var det till just den gången det inte hade behövts. För ute är det vindstilla och knäpptyst.

Vi har varmt här hos oss, även om temperaturen sjunkit något. Idag så ska det ändå bli 29 grader.

Som tur är så har den kommunala poolen öppnat. Så även om jag egentligen föredrar stränder och salta hav så kan jag erkänna att poolen är fantastiskt skön att ha så pass nära.

I torsdags så var vi en sväng till Torremolinos, på lunch med vår fantastiska vän och business partner Marianne. En positiv kvinna, full av inspiration och energi. Vi är så glada och tacksamma för att vi har henne på så kort avstånd. Så att det kan bli en business lunch någon gång då och då.

På vägen från Torremolinos, passade vi på att stanna till på Ikea. Det är konstigt, men det spelar ingen roll var i världen man är, Ikeas kvitton är de samma och alltid minst lika långa som min arm.

Det har varit ovanligt tyst i vår by denna helgen. Vi vet inte varför, men till och med har två av restaurangerna varit stängda.

I går så fick vi tråkiga nyheter från Sverige. Då är avståndet ett uppenbart hinder. Att bara vara där i tankarna hjälper ju tyvärr inte någon❤️

Så vi har lite att tänka på.

Önskar Er alla en skön söndag 🧡

De flesta antar bara att arbeta online inte är ett alternativ för dem. De har inte den tekniska kompetensen, de har inte marknadsföringsförmågan. De har aldrig drivit företag tidigare.

NU SPELAR INGET AV DET NÅGON ROLL– TACK VARE DENNA WORKSHOP!!

Skicka mig ett meddelande för att få veta mer📬

Eller klicka på länken:👇

https://www.workonlineglobal.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s