Tacksam 🌸🌿

Vaknar ni också varje morgon och är tacksamma?

Jag är så lycklig över att jag mötte den mannen som nu ligger bredvid mig och sover varje natt.

Jag är så glad att han så osjälviskt offrade sig och tog sig an mig, trots att jag varit ute på singelmarknaden i evigheter. Han borde ju anat redan där att det fanns en anledning till det🤪

Visst väntan var lång, drygt 46 år!!! Men va fasen, väntar man på något gott så ska man tydligen vänta väääldigt länge.

Jag är tacksam för min familj, som förmodligen inte alltid förstår sig på varken mig eller vissa val jag gör. (Detta gäller dock inte valet av man) utan kanske mer, när jag byter land eller yrkesbana. Men oavsett så verkar de ha överseende med mig och valen, och många gånger både stötta och heja på.

Att få vakna i vårat egna, långt ifrån perfekta hus, med fula fönster och gammalt badrum för att nämna några få av alla ”skavanker” , och lyssna till en fågelsymfoni är ren och skär lycka.

Att ha en fungerande kropp, med ben som fungerar, trots fetelår, och tar mig ut på morgonpromenad varje dag. Så att jag får se solen smeka bergstopparna runt vår by, gör mig varm i själen.

Att folket i vår by har accepterat oss, och nu börjat prata med oss, på spanska, vilket de gör perfekt. Dock är vi rätt tröga och fattar lite. Vi får summera det på hemvägen och när vi lägger ihop vad Anders förstod med det jag snappade upp, så har vi säkert iallafall hälften av berättelsen. Det tar sig🙃och det gör mig glad.

Vårt fantastiska team med kollegor från lite både här och där i världen är så otroligt inspirerande. De har en sån glädje och entusiasm att den smittar av sig, genom både zoom och skärm🤩

Vänner, de är få med ack så goda, vad vore livet utan dem💕

Detta är bara ett litet axplock av det jag är tacksam för.

Vi är mitt i ljuva sommaren🌸🌱 Svenska sommaren är lummigt grön, och helt oslagbar så här års. Spanska sommaren betydligt mer karg men varm.

Så visst finns det mycket att vara tacksam för🤍

Mitt förra blogginlägg var tydligen mitt hundrade inlägg.

Jag har inte alltid så mycket att berätta då vi inte längre reser omkring, bor på nya platser, går på restauranger eller letar hus på omöjliga ställen.

För nu bor och jobbar vi här i vårt lilla paradis Canillas de Aceituno. Även det blir vardag. En vardag precis så som vi önskar ha den.

Jag har bestämt mig för att leva efter det råd som jag tror de flesta av oss fått hundratals gånger, var glad för det du har🧡

Skriv gärna och berätta, vad är ni glada och tacksamma för?

Ännu en gång… önskar Er en

GLAD MIDSOMMAR 🌼🌿🌸🌿🌻

8 reaktioner till “Tacksam 🌸🌿

 1. En helt orelaterad fråga till ditt för övrigt himla fina inlägg (så underbar känsla när man känner sig tacksam!) – du har ju superfint hår! Har du färgat det grått eller har du låtit det naturliga komma fram? Och i så fall – hur gjorde du då? (mvh hon som egentligen har en MASSA grått hår men som inte vet om hon vågar sluta färga)

  Gillad av 1 person

  1. Hej, Tack🥰 Jag har ibland färgat det grått. Oftast färgar jag blont, men några gånger grått, då jag gillar det. Blond blir ofta lite för gult.. jag har inget grått själv, bara allmänt råttfärgat😅..och tunt. Så tusen tack för komplimangen 😍

   Gillad av 1 person

 2. Ett mycket fint inlägg Lizette. Önskar att fler kunde uppskatta och glädjas åt det de har, istället för att jaga efter nytt hela tiden. Att stanna upp och vara i nuet. Så lever vi nu då Monica har blivit diagnoserad med en obotlig sjukdom. Vi gläds dock åt den prunkande varma sommaren och tar vara på varje stund. Ha en fortsatt fin midsommar båda två. Lisbeth ❤️ 🌷 🇸🇪

  Gillad av 1 person

  1. Tack Lisbeth 💕 Vad ledsen jag blir av att höra att Monica är sjuk. Hälsa henne och krama om varandra från mig🥰Men jag är också glad att läsa att ni är tacksamma och glädjes över det ni har 💕🌸🌿
   Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s