Det kostar att ligga på topp

Det kostar på att fylla 50 år ska ni veta. …Men så kul🥳

Förra veckan kom våra vänner Helena och Per, vi hämtade dem på flyget sent på söndagskvällen, och åkte direkt hem. En resa i mörker, så de såg inte mycket av utsikten från vår snirkliga resa upp för berget.

På måndagen så var vi ute och strosade i byn, vi visade några av de vackraste och mysigaste gatorna. Då det var riktigt hett, så blev det dock en inte allt för lång byvandring, utan vi gick bort och visade poolen. Vi satte oss även och tog en lunch där, mycket trevligt och gott.

På kvällen var Anders tvungen att åka iväg till flygplatsen och hämta min pappa.

Men flera timmar senare så kom han hem igen.. fast med min mamma. Fråga mig inte hur det gick till men överraskad blev jag.

Så himla kul att mamma kom och ville se hur och var vi bor. Så på tisdagen så blev det en till rundvandring, fast med min mamma. Men vi tog med badkläder och slutade vandringen i poolen, där vi även mötte upp Helena och Per. Mycket skönt och svalkande med en pool i byn.

På kvällen satt vi på takterrassen och njöt av tystnaden. Tills de alla skickade mig i säng. De hade visst lite att fixa med.

Onsdagen väckte min älskade man mig och bad mig komma upp till takterrassen.

Där möttes jag av ballonger, dekorationer, bubbel, färsk frukt, finaste mamma, goda vänner och älskad make och givetvis av skönsång. Inte nog med det jag fick massa presenter 🎁

En fantastisk start på dagen.

Framåt förmiddagen så säger Anders att vi ska iväg ut och åka. Mamma hänger med, men Helena och Per stannar.

Jag trodde vi skulle åka och hämta upp pappa och min bror Jerry. Men det var fel. Jag skulle på massage. Tyvärr så påminde massagen mer om ren och skär tortyr. Vilket givetvis inte var Anders avsikt.

Hemma igen så möttes vi av våra vänner och även av pappa och båda mina bröder. Vilket var superduperkul🎉

Mycket bubbel, lite tilltugg och ett gästspel av min finaste Helen, som via videochatt sjöng för mig, och jag fick en chans att tacka för de vackra blommorna hon skickat mig💖

Sen hade Helena och Per satt ihop ett mycket bra quizz. Det var kul och mitt lag vann.

Sen drog vi på restaurang, Secret Garden. Då anslöt sig även två av våra blivande kollegor. Ägarna hade gjort så fint och satt upp kandelabrar och ballonger. En fantastisk kväll.

Vi avslutade festen på takterrassen till några grannars förtret..ooops.

Stort och Varmt Tack till Alla som förgyllde min 50års dag💖

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s