Oh till MĂĄlagađŸŽ¶

PÄ torsdagen bestÀmde vi oss för en tur ner till Målaga. SÄ Anders, jag , mamma, Helena och Per tryckte in oss i bilen.

Anders körde till Torre del Mar sen tog vi kustvÀgen till Målaga. VÀl dÀr strosade vi omkring ett tag i de gamla delarna i denna vackra stad, tills vi hittade ett stÀlle att Àta pÄ. Det blev en lÀtt lunch, med betoning pÄ lÀtt. Sen gick vi vidare passerade bÄde katedralen och den mycket gamla teatern, ut genom parken och bort mot hamnen för kryssningsfartygen. Helena och Per avslutade med lite sol och bad pÄ stranden. Vi övriga gick och tog nÄgot svalkande pÄ en strandservering.

EfterÄt sÄ Äkte vi förbi och hÀlsade pÄ huset dÀr mina bröder Jerry och Ralph, och min pappa hyrt in sig. Ett trevligt omrÄde i utkanten av Målaga.

NĂ€r det blev dags för middag tog vi oss ner till strandpromenaden, dĂ€r vi tillslut bestĂ€mde oss för en av alla restauranger. Efter en mycket trevlig dag, sĂ„ kan jag berĂ€tta att bilresan hem var vĂ€ldigt tyst dĂ„ vi alla var för trötta för att ens prata. Men med tanke pĂ„ att vi firat min födelsedag dagen före🎉. SĂ„ rĂ€tt matt i pĂ€lsen var man allt.

Fredagen kom bröder och pappa upp till vÄr by Canillas de Aceituno. Vi gick pÄ lite rundvandring i byn. Vi ville ju visa upp denna charmiga by. Tog en paus och Àven lunch nere vid poolen. DÀr vi Àven mötte upp en stund med Helena och Per.

Efter att far och bröder Äkt hem till sitt, sÄ tog vi en slapparkvÀll hemma. Gick och la oss i tid , för kl.03.30 skulle vi upp för att köra Per och Helena till flyget. NÀr vi vinkat av dem, sÄ Äkte vi och hÀmtade upp min far. SÄ han skulle fÄ bo nÄgra dagar hemma hos oss.

VÀl hemma var klockan fortfarande tidigt och farsan trött. SÄ han gick och la sig en stund, Anders och jag jobbade nÄgra timmar innan vi var tvungna att frÀscha upp, och Àven piffa till oss inför en fotografering för vÄrt arbete pÄ mÀklarbyrÄn AbraCasabra.

StÀllet de valt för fotografering var ett B&B, som ligger nÄgon mil ifrÄn kusten och Torre del Mar i bergen. Wow!!! Vilket stÀlle. Helt underbart vackert och vyn över bÄde berg och dalar Ànda ner till havet var helt magisk. VÀrdparet Katrina och Philip var sÄ trevliga och vÀlkomnande, rummen helt nyrenoverade, stor pool flera sittgrupper bÄde utom och inomhus.

Jag kan verkligen rekommendera B&B Pura Vista.

https://casa-puravista.com/

VĂ€l hemma igen efter fotografering, cava med lĂ€tt tilltugg och presentation av alla vĂ„ra nya kollegor, förutom Antonio för han hade tagit fel pĂ„ dag. Men honom har vi trĂ€ffat flera gĂ„nger tidigare, sĂ„ honom kĂ€nner vi ju Ă€ndĂ„đŸ€—. DĂ„ tog vi med oss mina förĂ€ldrar ut till första bĂ€sta uteservering. För dĂ„ var vi hungriga, eftersom vi varken hunnit med frukost eller lunch. NĂ€r det blev lite vĂ€l högljutt, sĂ„ gick vi hem och hade lite frĂ„gesport pĂ„ takterrassen.

Vid 23-tiden sÄ sov jag som en klubbad sÀl.

Vaknade av nÄgot konstigt ljud pÄ terrassen vid 3-tiden, det var seglet som lossat, sÄ jag plockade ner det.

Pigg och vaken började jag skriva hÀr. DÄ kom regnet, sÄ upp pÄ taket igen och plocka in filtar, kuddar och grejer.

Idag Ă€r sista dagen familjen Ă€r hĂ€r, sĂ„ jag tĂ€nker njuta av min dag med dem❀

Önskar Er alla en hĂ€rlig söndag 🧡

.

.

De flesta antar bara att arbeta online inte Àr ett alternativ för dem. De har inte den tekniska kompetensen, de har inte marknadsföringsförmÄgan. De har aldrig drivit företag tidigare.

NU SPELAR INGET AV DET NÅGON ROLL– TACK VARE DENNA WORKSHOP!!

Skicka mig ett meddelande för att fÄ veta mer

Eller klicka pÄ lÀnken:

https://www.workonlineglobal.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s