Tillbaka till rutiner 🌸🌿

Igår tidigt som satan så var vi uppe och igång.

De sista gästerna skulle åka tillbaka till Sverige. Anders och jag körde dem till flygplatsen i Málaga.

När vi väl var hemma igen fick vi i oss lite frukost och sen totalkrashade vi, och sov i flera timmar. Jag gissar att det var mer än välbehövligt.

Sen var det städ och tvätt som gällde. Sånt blir lätt eftersatt när man har gäster.

Vi gick även ut och rörde på oss och våra mjukdelar en stund på byn.

Innan vi bestämde oss för att gå och lägga oss tidigt och titta på tv-serien Blacklist. Som jag för övrigt stundtals sov till, även om den är riktigt bra.

Idag är vi tillbaka i normala rutiner. Tidig start med en powerwalk och lite lagom träning i parken. Sen kaffe och jobb.

Jag har även äntligen hunnit med att titta igenom alla fina hälsningar och Gratulationer som kom in på min födelsedag.

Verkligen tittat på alla fina presenter, kort, blommor och hälsningar i alla dess former. Man blir lätt lite rörd och överväldigad. Det tar en stund att ta in att så många ville gratulera lilla mig.

Fredag kväll när vi kom upp på takterrassen så såg jag ett vadderat kuvert på soffan, med mitt namn på. Hur det kommit upp där när ingen av oss var hemma var ett stort frågetecken. Men det visade sig att grannen tagit emot det, då vi inte var på plats. Ett paket från Sverige. Det var ett jättefint halsband från min svärmor, svägerska, svåger, Hanna och Jakob💕 och även lakrits☺️. Tack så jättemycket🥰

Jag är verkligen både bortskämd och tacksam.

Vi har också varit väldigt tysta sedan i onsdags, för att liksom jämna ut.. eller kompensera för störande ljuden i onsdags. Jag tror faktiskt att grannarna plockat bort oss från sketlistan nu😉

Hur kul det än är att ha gäster, så är det också lite skönt att återgå till normala dagar och rutiner, med powerwalks och jobb. Den sista meningen där fick mig verkligen att låta som en riktig ”Svensson”, betyder det att jag nu vid 50 års ålder nått dit. Jag vet att det varit mitt mål sen jag flyttade till Sverige 2007. Men att jag tidigare aldrig nått ända fram. Men skam den som ger sig😅

Önskar Er en fortsatt fin tisdag, sommar och för er som är där, semester⛱☀️

.

.

De flesta antar bara att arbeta online inte är ett alternativ för dem. De har inte den tekniska kompetensen, de har inte marknadsföringsförmågan. De har aldrig drivit företag tidigare.

NU SPELAR INGET AV DET NÅGON ROLL– TACK VARE DENNA WORKSHOP!!

Skicka mig ett meddelande för att få veta mer

Eller klicka på länken:

https://www.workonlineglobal.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s