En dejt i Nerja🌸🌿

Morgonen i Canillas de Aceituno är så tyst att man kan sitta och lyssna på just tystnaden. Fram till kl.06:16 då sätter fåglarna igång med ett nästan öronbedövande kvitter. Men jag gillar det. Det är en härlig känsla att vakna till liv, samtidigt som både fåglar och byn.

I fredags firade vi att vi startat ett nytt samarbete, och ytterligare ett jobb. Det krävde givetvis lite bubbel 🥂.

Igår jobbade vi kort med intensivt på förmiddagen. Sen bestämde vi oss för en utflykt till vackra Nerja. Vi strosade omkring i de äldre delarna av staden. Kikade in i affärer, var ute på balcón de Europa och allmänt bara njöt av atmosfären och av att titta på folk.

När vi blev hungriga så sökte vi upp en indisk restaurang. Åt fantastiskt god och het mat. Vi har inte avvikit från varandras sida många gånger sen juli 2021, ändå så har vi alltid saker att prata om. Mycket och många skratt blir det också dagligen. Ändå, så kan vi njuta lite extra när vi tar en dag och åker på utflykt och dejtar varandra.

Nu väntar en powerwalk runt byn. Hoppas bara att jag slipper möta den überäkliga paddan som jag nästan trampade på häromdagen 🤢satan vilken fart jag fick🏃‍♀️💦.

Ha nu en riktigt go Söndag 🧡

.

.

De flesta antar bara att arbeta online inte är ett alternativ för dem. De har inte den tekniska kompetensen, de har inte marknadsföringsförmågan. De har aldrig drivit företag tidigare.

NU SPELAR INGET AV DET NÅGON ROLL– TACK VARE DENNA WORKSHOP!!

Skicka mig ett meddelande för att få veta mer📬

Eller klicka på länken:👇

https://www.workonlineglobal.com

5 reaktioner till “En dejt i Nerja🌸🌿

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s