Utflykt till Ronda 🌸🌿

Vi skulle åkt till Ronda idag.

Men lite saker har hänt i veckan, och det blev bestämt att vi ska utöka familjen, och det ska vi göra idag.

Så vi bestämde oss för att tidigarelägga veckans utflykt tills igår istället.

Det var en fin väg till Ronda ifrån oss. Det är ju vårt berg som har en väldigt snirklig väg att ta sig ner och uppför, i övrigt var vägen ovanligt rak och flack. Ett vackert landskap som passerade utanför bilrutan. Även det kändes ovant de landskap vi färdats genom tidigare här i Spanien. På något sätt påminde det lite om nordöstra Småland.

Jag i bilen påväg till Ronda.

Väl i Ronda, parkerade vi bilen och promenerade in mot gamla stan, som låg drygt en kilometer bort. Det var ganska varmt när vi kom fram. Då låg temperaturen på 34. Men den steg under tiden vi var där ända upp till 39. Det gick åt mycket vatten💦

Vi kom fram till en park som såg ut att leda till ingenting. Vilket den heller inte gjorde. Det fanns skyltar uppsatta som förklarade att det var en återvändsgränd. Det var dock ett högt och robust järnstaket.

Väl där… vilket stup. Och satan vad långt ner till världen utanför Ronda. Men vilka vyer!

Vi strosade omkring lite i gamla stan. På turistgatorna. Vilket var fint och mysigt.

Sen kom vi till den bro, med otroligt högt valv i, som jag tror är måstet nummer ett, för alla Rondas turister. Kolla filmen här🎬🍿.

Promenerade över den, och kom till en, vad det såg ut som, ännu äldre del av staden. Vackert och pittoreskt 💕

Vi hittade en annan park stannade på en italiensk restaurang och tog en öl och en fanta lemon. Även det välbehövligt i värmen. Jag

Sen gick vi tillbaka och strosade runt några timmar, innan vi letade upp en restaurang att äta på. De hade anordningar som kylde lite på uteserveringen, det var guld värt. Vi åt vår middag, lite både kött och fisk som vi delade på. När vi ätit upp stängde de visst restaurangen så det var bara att knata vidare.

Strosade ett tag till, innan vi gick i lugn mak tillbaka till vår stekheta bil. Handlade både vatten och chips för hemfärden, då det kändes som både vatten och salt behövde påfyllning.

När vi kom hem till Canillas de Aceituno, var det bara 29 grader ute. Alltså 10 graders skillnad från Ronda, och då kändes det svalt och behagligt.

Det var gårdagens utflykt. Idag ska vi få hämta vår nya familjemedlem 💕det ser vi fram emot.

Önskar Er en underbar helg🧡

Ps. Lovar att introducera vår nya familjemedlem i nästa blogg💕 …Är det det här som kallas cliffhanger 😂😉

.

.

De flesta antar bara att arbeta online inte är ett alternativ för dem. De har inte den tekniska kompetensen, de har inte marknadsföringsförmågan. De har aldrig drivit företag tidigare.

NU SPELAR INGET AV DET NÅGON ROLL– TACK VARE DENNA WORKSHOP!!

Skicka mig ett meddelande för att få veta mer📬

Eller klicka på länken:

https://www.workonlineglobal.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s