Varmt för liten vovve 🐶

Nu när vi är tre i familjen, så är det lite annorlunda. Speciellt då det är mycket varmt just nu, speciellt för en liten vovve.

Vi måste ju undvika att vara ute de varmaste timmarna. Nu har vi det inte lika hett som i Ronda, men det räcker till.

Mickey är dock väldigt duktig på att säga till när han blir törstig, antingen hoppar han upp mot vattenflaskan, eller så sätter han sig bara ner och vägrar gå vidare innan han druckit vatten. Det gäller även om huset bara är 15 meter bort.

Inatt vaknade jag av att han stod och drack ifrån vattenskålen som jag ställde här i sovrummet igår kväll, eftersom jag tänkte han ska slippa hoppa ner till bottenvåningen i branta trappor mitt i natten.

Nästa gång jag vaknade var för att Mickey skällde på två katter som bråkade ute på gatan.

Fast den lille killen är så duktig. Han är mest tyst, fast vill busa mycket. Det vill han värmen till trots.

Han är något ”mammig”, så första dagarna så följde han mig precis överallt. Men nu börjar han gilla Anders lika mycket, nästan. Anders får fortfarande inte sätta på honom kopplet, utan det ska jag göra.

När vi inte är ute och går med Mickey, så försöker vi hålla oss på bottenvåningen, då den är svalast. Men då vi även behövt jobba en del så tycker han att vi blir rätt tråkiga. Då får man avbryta lite och kasta boll helt enkelt.

Vi ska väl snart gå ut, så vi hinner en lite längre promenad innan solen är för högt upp. Det är synd att han är så rädd för vatten, annars hade jag åkt och köpt en liten uppblåsbar barnpool åt honom.

Önskar Er en härlig Dag🧡

.

.

De flesta antar bara att arbeta online inte är ett alternativ för dem. De har inte den tekniska kompetensen, de har inte marknadsföringsförmågan. De har aldrig drivit företag tidigare.

NU SPELAR INGET AV DET NÅGON ROLL– TACK VARE DENNA WORKSHOP!!

Skicka mig ett meddelande för att få veta mer📬

Eller klicka på länken:

https://www.workonlineglobal.com

2 reaktioner till “Varmt för liten vovve 🐶

  1. Govovve, våran vägrar gå ut mitt på dagen, så det brukar bli långa morgonpromenader till stranden (med husse), jag sover vid den tiden 😀 , och nästa promenad blir inte förrän vid 20:30 … förstår inte hur hunden kan hålla sig så länge, men det gör han.

    Gillad av 1 person

    1. Ja vi gör lite likadant. Längre promenader morgon och senare kväll. Men även en kort sväng, i så mycket skugga som möjligt på dagen. Visst är dom mysiga de små liven💕 Borta vid den Kommunala poolen blåser det oftast lite mer… men jag tvivlar på att man får ha hund på poolområdet🙁annars hade det varit perfekt i skuggan🏖

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s