Lunch i Torrox Pueblo 🥂

Fatta att vi bor här nu säger jag till Anders när vi sitter i bilen på motorvägen och tittar ut över stora odlingar med medelhavet i bakgrunden.

Han börjar skratta och säger att, jag satt precis och tänkte detsamma. Fatta hur häftigt det är.

Det händer ofta, att man bara vill känna. Känna den där känslan som vi får när det slår oss, att det faktiskt är sant, detta är vårt nya hem.

Vi började gårdagen med en ordentlig promenad med vår fostervovve Mickey. Han är betydligt yngre än oss, så han är till och med ännu barnsligare. Tydligen är det jättekul att hitta ett litet fikon som trillat av trädet, och springa med det i munnen, kasta det eller låtsas tappa det, vänta på att vi ska försöka ta det… för att sen själv sno åt sig det och springa iväg. Detta ska helst upprepas otaliga gånger.. ju fler desto roligare. Tydligt så har vi inte riktigt samma idé om vad som är kul😅

Iallafall, då vi faktiskt jobbade hela helgen, så tog vi en liten tur till Torrox pueblo igår. För vi kom på att vi inte varit där sen de hängt upp alla paraplyer☂️☂️☂️.

Paraplyen i Torrox Pueblo

Vi åkte dit och tog en tidig lunch, så att det inte hann bli för varmt.

Vi hittade en restaurang med uteservering under parasoll och där det även fläktade lite. De hade jättegoda tapas, många fick vi också.

Trots att andra hundar gick förbi så skötte sig Mickey exemplariskt.

Ha en underbar onsdag 🧡

.

.

De flesta antar bara att arbeta online inte är ett alternativ för dem. De har inte den tekniska kompetensen, de har inte marknadsföringsförmågan. De har aldrig drivit företag tidigare.

NU SPELAR INGET AV DET NÅGON ROLL– TACK VARE DENNA WORKSHOP!!

Skicka mig ett meddelande för att få veta mer📬

Eller klicka på länken:

https://www.workonlineglobal.com

2 reaktioner till “Lunch i Torrox Pueblo 🥂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s