Vilken Vecka🌼🌿

Vilken vecka vi har haft. Robin och Alva två härliga unga vuxna som bott hos oss och bidragit med så mycket positiv energi.

De har under veckan hunnit utforska och se en massa olika både stränder och städer. För att sedan komma tillbaka till vår lilla bergsby och spendera kvällarna här och med oss.

Själva är vi med hund, så vi är ganska låsta här i byn.

Men det blev iallafall en tur ner till stranden och Nerja.

Sen har ju den beryktade fyradagars fiestan varit. Den är tydligen inte riktigt över i skrivande stund (kl.09:20) måndag morgon.

Att spanjorer kan det där med att festa finns det inga tvivel om.

Jag älskar hur de inkluderar alla. Det är en del av byn som är avsatt för barn, med hoppborg och karuseller, sockervadd och andra ”barnsliga” saker.

Musik som tilltalar den riktigt gamla publiken. Mat som tilltalar alla. DJ och artister som tilltalar ungdomar. Något för precis alla. Och alla är med. Gammal som ung❤️

De stora dragplåsterna gick på scenen kl.02:00. Något band gick på kl. 05:00😳jag hann gå hem innan huvudnumret startade😅 så är det när man blivit vuxen och lite visare.

Men så häftigt att se och få uppleva detta firande i vår lilla bergsby.

Idag åker Robin och Alva tillbaka till Sverige. Vi ska göra vardagssysslor, städa, tvätta och jobba.

Som alltid så är det fantastiskt kul att ha folk som kommer på besök 💕 men även skönt att återgå till lite rutiner när de lämnar oss.

Jag måste också hitta en salong för att trimma vovven. Då menar jag inte för att han ska gå fortare, utan trimma pälsen. Den växer som ogräs.

Önskar Er alla en riktigt go Måndag🧡

.

.

De flesta antar bara att arbeta online inte är ett alternativ för dem. De har inte den tekniska kompetensen, de har inte marknadsföringsförmågan. De har aldrig drivit företag tidigare.

NU SPELAR INGET AV DET NÅGON ROLL– TACK VARE DENNA WORKSHOP!!

Skicka mig ett meddelande för att få veta mer📬

Eller klicka på länken:

https://www.workonlineglobal.com

2 reaktioner till “Vilken Vecka🌼🌿

  1. Oj, vilken fest!!! Dygnet runt alltså :-O Igår var det några DJ:s som spelade här uppe på arenan från 18:00 – 01:00, och det tyckte jag var lång tid och undrade hur de ens orkade hålla på så länge, ja, både partysugna och DJ:s 😀 😀
    Men visst är det trevligt med besök ❤

    Gillad av 1 person

    1. Jag vet!!! Det är ju inte klokt vad de kan festa😳 jag vaknade kl. 06.15 och då lät det som det var fullt drag på byn😅 En liten by med runt 2000 invånare. Men jättekul med både besök och fiesta🥰😍🎉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s