Äntligen Onsdag🌾🌿

Jag sov Ànda till klockan ringde 06:15. Det Àr mycket ovanligt för mig. Men plötsligt hÀnder det.

Kanske behövde jag sova ut. Jag vet inte hur det Àr med er, men jag har mÀrkt hur lÀtt jag pÄverkas av yttre omstÀndigheter.

Till för nÄgon mÄnad sen sÄ levde jag och min man helt bekymmerslöst i vÄr lilla bergsby i Spanien.

Vi Ă€lskar det verkligen hĂ€r. VĂ„rt lilla, lĂ„ngt ifrĂ„n perfekta hus. Byborna som alltid hejar glatt och byter nĂ„gra ord med oss. Tydligen gĂ„r vi under beteckningen ”los suecos” i byn. Detta berĂ€ttade vĂ„ra vĂ€nner Sebastian och Edy för oss en dag under den stora fiestan. Samma dag som dom bjöd in oss till en fest som Ă€r om nĂ„gra dagar. Fler av vĂ„ra fantastiska bybor och vĂ€nner hĂ€r i byn har bjudit in till fest och nĂ„gra önskat att vi gĂ„r ut nĂ„n kvĂ€ll tillsammans och Ă€ter pĂ„ Secret Garden. Vi har blivit erbjudna jobb hos mĂ€klaren AbraCasabra. Ett jobb vi kan kombinera med vĂ„r online business. Allt detta och sĂ„ mycket mer, gör att vi Ă€lskar vĂ„rt nya land och vĂ„r by.

Vad Àr det dÄ för yttre omstÀndigheter jag pÄverkas av.

Den senaste tiden har jag kÀnt mig ledsen. En obehagskÀnsla som man fÄr nÀr man vet att saker fabuleras ihop om bÄde mig och min man.

NÀr mÀnniskor vÀljer att tro att vi har nÄgon agenda, för att vi pÄ riktigt Àr oroliga och bryr oss.

Visst vet bÄde jag och min man att vi ska inte lÄta oss pÄverkas av yttre krafter som medvetet vrider pÄ allt som sÀgs. Men det Àr inte lÀtt. Vi blir ledsna och sÄrade.

Just dÀrför kÀnns det extra bra med onsdag idag. För ikvÀll har vi möte med vÄrt team. Ett hÀrligt gÀng dÀr Alla hjÀlper, bÄde sig sjÀlva och andra genom att lyfta,

istÀllet för att trycka ner. IkvÀll ska mötet hÄllas av Anna och Annette, sÄ det ser vi fram emot.

IgĂ„r tog vi en tur ner till mĂ€nniskobyn. Vi var tvungna att Ă„ka och köpa mat till vĂ„r lilla monster valpđŸ¶

DĂ„ passade jag Ă€ven pĂ„ att köpa mig en ny trĂ€nings outfit som jag önskat mig i födelsedagspresent. SĂ„ den presenten kom frĂ„n Boja och Tomas😉 och tĂ€nka sig, allt passade precis, skor, byxor och top.

SÄ nu Àr det bara sjÀlva trÀnandet som ska in ocksÄ..

IgĂ„r nĂ€r jag var som mest ledsen, sĂ„ fick jag detta meddelande. Det vĂ€rmde verkligen mitt lilla hjĂ€rta💖

Jag ber om ursÀkt för ett lite halvdeppigt blogginlÀgg. FrÄn och med nu ska jag jobba stenhÄrt pÄ att fÄ negativitet och missunnsamhet att rinna av mig som vatten pÄ en gÄs. IstÀllet vill jag glÀds med alla som tar hem vinster i vardagen, smÄ som stora. Och jag vill suga Ät mig likt en tvÀttsvamp, av all positivitet och omtanke som finns hÀr runt omkring oss.

Ha en fortsatt fin dag 🧡

.

.

De flesta antar bara att arbeta online inte Àr ett alternativ för dem. De har inte den tekniska kompetensen, de har inte marknadsföringsförmÄgan. De har aldrig drivit företag tidigare.

NU SPELAR INGET AV DET NÅGON ROLL– TACK VARE DENNA WORKSHOP!!

Skicka mig ett meddelande för att fĂ„ veta mer📬

Eller klicka pÄ lÀnken:

https://www.workonlineglobal.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s