Ordets Makt📚

Ordet, både det uttalade och det skrivna ordet har en otrolig makt.

Precis som det kan såra och få människor att bli ledsna, gå omkring med en klump i magen och få dem att må allmänt skit.

Så kan ordet också både i skrift och tal, få människan att le, sträcka på sig, må bra och bli alldeles varm i hjärttrakten ❤️

I onsdags så lyssnade jag på två visa kvinnor med sunda tankar och strategier för att inte slås ner. Detta gällde både i business och vardag. De hade vissa saker gemensamt, och på andra punkter så hade de helt olika tankar och lösningar.

Jag tog med mig flera saker från dem båda.

Ett par saker var att, bjud inte in 200 personer till ditt sovrum det första du gör på morgonen.

Med andra ord, sträck dig inte och kolla på telefonen, sociala medier och läs nyheter det första du gör. ..Vilket jag har väldigt svårt för att låta bli.

Utan vänta lite, tänk istället på hur du vill att din dag ska se ut, hur du vill vara och uppfattas. Tänk också på saker du är tacksam för💕

En annan bra sak jag tog med mig var att, dansa. Dansa är ett fantastiskt sätt att bli positiv och glad på. För vem kan vara ledsen när man dansar💃🕺🏻.

Jag vill också passa på att säga Tack💕till alla ni underbara människor som hörde av er efter mitt förra blogginlägg. Det värmer ska ni veta🥰

I övrigt är vi fortfarande med hund, vilket gör att vi är rätt låsta. Speciellt då det är för varmt för honom att vara ute längre stunder på dagarna.

Så många tidiga morgonpromenader och sena kvällspromenader blir det. Vilket kan vara bra även för oss och våra mjukdelar.

Men vi tog en liten utflykt ner till Torre de Benagalbón igår och fick lite lunch.

Kvällen spenderades i varandras sällskap med yatzy.

Söndagen, min favorit dag i veckan, idag blir det hundpromenader, churros På Bar Angel, lite jobb och eventuellt en sväng ner till poolen.

Hur ska ni spendera er söndag?🌸

.

Önskar Er en härlig dag 🌸🌿

.

.

De flesta antar bara att arbeta online inte är ett alternativ för dem. De har inte den tekniska kompetensen, de har inte marknadsföringsförmågan. De har aldrig drivit företag tidigare.

NU SPELAR INGET AV DET NÅGON ROLL– TACK VARE DENNA WORKSHOP!!

Skicka mig ett meddelande för att få veta mer📬

Eller klicka på länken:

https://www.workonlineglobal.com

4 reaktioner till “Ordets Makt📚

 1. Kloka ord, och just det där med mobil på morgonen *host&harkel* … känner mig träffad 😀
  Härliga bilder och ha en riktigt bra söndag, själv har jag nog inga direkta planer, inte vad jag vet just nu … ❤

  Gillad av 1 person

  1. Ja visst var det kloka ord. Jag är hopplös vad det gäller telefon så fort jag vaknar😅Men jag ska träna på att låta den ligga, tills jag samlat mig och strukturerat upp mina hundra tankar och måsten.. och hunnit tänka på vad jag faktiskt har att vara tacksam för. För det är mycket 🤗🥰
   Söndagar är faktiskt som bäst när de inte inkluderar några planer💕👌🏼

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s