BestĂ„r veckor bara av Fredagar🌾🌿

Jag överdrev liiiite i rubriken. För givetvis har veckorna fler dagar Àn Fredagar. Vi har Àven min favoritdag söndag och en liten slÀng av mÄndag. Direkt efter den lilla slÀngen av mÄndag, sÄ Àr det ta mig tusan dags för fredag igen. Dagar som tisdag, onsdag, torsdag och lördag Àr bara som pytts vÀck helt enkelt. SÄ veckorna har kortats ner vÀsentligt nu förtiden.

TillrĂ€ckligt tjatat om veckodagar nu. Men i mĂ„ndags sĂ„ lĂ€mnade jag av Anders pĂ„ flygplatsen i MĂĄlaga, han flög till Sverige. För att umgĂ„s och leka med familj och vĂ€nner. FrĂ„gan Ă€r om de kommer slĂ€ppa ivĂ€g honom sĂ„ han kan Ă„ka hem igen
 Det Ă„terstĂ„r att se.

Men efter jag vinkat hejdÄ till min extremt snygga, vackra och sexiga man. SÄ förflyttade jag mig en vÄning ner pÄ flygplatsen och vÀntade pÄ att min mamma skulle komma. Flyget var lite försenat och jag hann lÀgga pÄ ytterligare ett par tusen till steg pÄ min klocka. Men sen kom min mamma Ànkligen.

Jag Àr ju fortfarande hundvakt Ät valpen Mickey, sÄ det blir inga större utsvÀvningar.

Men vi drog ner för att bada i medelhavet. Vi förvÀntade oss ett ljummet, salt och underbart hav.

Det sket sig. Det var jÀttekallt.

Sen har vi Àven varit pÄ restaurang i byn.

I grannbyn Sedella, och i vackra Nerja.

Mamma och jag har Ă€ven Ă€tit frukost pĂ„ takterrassen, spelat bĂ„de mig och Yatzy nere i vĂ„r patio. Och hunnit med lite tapas đŸ„‚đŸ«’.

Vi har det oförskÀmt bra och trivs. Trots det saknar min Àlskade Anders mer Àn nÄgot annat.

Snart nĂ€r det ljusnat sĂ„ ska jag gĂ„ ut och lĂ„ta min lille”lĂ„nevalp” fĂ„ springa av sig uppe pĂ„ berget, och sen ge honom en dusch, dĂ„ han blivit alldeles full av grusdamm frĂ„n bergsvĂ€garna. Kanske ska han lĂ€mnas tillbaka i helgen. Det kommer krossa mitt lilla mĂ€nniskohjĂ€rta. Men troligen Ă€nnu mer hans, dĂ„ han Ă€r otroligt fĂ€st vid mig och följer varje steg jag tar.

Gott folk, ha nu en fantastisk fredag och helg💛

.

.

De flesta antar bara att arbeta online inte Àr ett alternativ för dem. De har inte den tekniska kompetensen, de har inte marknadsföringsförmÄgan. De har aldrig drivit företag tidigare.

NU SPELAR INGET AV DET NÅGON ROLL– TACK VARE DENNA WORKSHOP!!

Skicka mig ett meddelande för att fĂ„ veta mer📬

Eller klicka pÄ lÀnken:

https://www.workonlineglobal.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s