Livet ska levas och njutas💕

MÄndag kvÀll vinkade jag av min mamma pÄ flygplatsen l Målaga. Det Àr alltid lite sorgligt att sÀga hejdÄ, Àven om det bara Àr för en tid.

Det som var betydligt gladare var att Anders skulle Ànkligen komma hem. Jag passade pÄ att röra mig och lÀgga till nÄgra tusentals steg pÄ dagens rörelsemÄl.

Till min stora glĂ€dje sĂ„ landade flyget inte bara i tid, utan till och med nĂ„gra minuter tidigare. Underbart att ses igen💕

Bild frĂ„n tidigare tillfĂ€lle, dĂ„ vi var för upptagna för att hinna dokumentera Ă„terseendet😅

Vi körde hem till vÄr bergsby medans vi berÀttade om vÄra veckor hade varit. Vilka Anders lekt med borta i Sverige, och vad jag och mamma haft för oss hÀr hemma.

VÀl tillbaka i huset sÄ fick vi en flaska bubbel och Anders fick sin födelsedagspresent, som var en överraskelse. En helg i Córdoba. Vi Äker nu pÄ fredag och Àr hemma igen pÄ söndag.

Vad jag lÀst om Córdoba, sÄ lÄter det som en vÀldigt vacker stad. SÄ vi ser fram emot att fÄ strosa runt och bÄde se och uppleva nya platser och vyer. Givetvis ska vi Àta gott ocksÄ.

Vi har försökt jobba ikapp lite av vad vi inte gjort under föregÄende vecka.

IgÄr pÄ vÄrt team möte sÄ var Àntligen allas vÄr mentor Marianne tillbaka, efter 11 veckors semester eller sommarlov, vÀl spenderat med sin fina dotter.

Marianne sprudlade av bĂ„de glĂ€dje och energi. Hon sĂ„g ocksĂ„ Ă€rligt överraskad ut nĂ€r vi alla dök upp i bild med ballonger, tutor, glitterhĂ„r, glasögon och bubbel i glasenđŸ„‚đŸŸ. Vi firade att Marianne har nĂ„tt nya mĂ„l och milstolpar i sin business. Att dessutom kunna göra detta mitt under sina 11 veckors semester, bevisar bara att denna business verkligen jobbar i bakgrunden Ă„t dig Ă€ven nĂ€r du sjĂ€lv inte kan vara dĂ€r.

SĂ„ det blev ett extra kul och glĂ€djefyllt möte🎉🎉🎉

Återigen sĂ„ kan vi bara konstatera att vi har det oförskĂ€mt bra.

HĂ€r i vĂ„rt ”nya” liv kĂ€nns det som vi kan hĂ„lla oss pĂ„ behörigt avstĂ„nd missunnsamhet och negativitet. Kanske blir det sĂ„ automatiskt om man vĂ€ljer att njuta av det man har, och omger sig med mĂ€nniskor som har en positiv instĂ€llning. Det Ă€r inte hur man har det, utan hur man tar det, som gör skillnad.

Idag ska vi pÄ introduktionen i vÄr nya skola, dÀr vi ska studera spanska.

Visst Àr det svÄrt att lÀra gamla hundar sitta. Men det Àr inte omöjligt. SÄ kanske kan vi nu börja lÀra oss spanska pÄ riktigt och inte bara stÄ och stamma fram nÄgra stapplande ord nÀr nÄgon pratar med oss.

Just det.. Anders ska ocksÄ försöka fixa vattenlÀckan i köket. Men han tror han vet vad den beror pÄ. SÄ det löser min snygga handyman pÄ nolltid.(hoppas vi)

Vi har bara ett liv, och det ska ta mig tusan bÄde njutas och levas.

Vad gör Ni för att leva och njuta av Era liv?Har Ni nĂ„gra planer för helgen? Skriv gĂ€rna och berĂ€tta📝

Hoppas Ni Alla har det riktigt bra🧡

.

.

De flesta antar bara att arbeta online inte Àr ett alternativ för dem. De har inte den tekniska kompetensen, de har inte marknadsföringsförmÄgan. De har aldrig drivit företag tidigare.

NU SPELAR INGET AV DET NÅGON ROLL– TACK VARE DENNA WORKSHOP!!

Skicka mig ett meddelande för att fĂ„ veta mer📬

Eller klicka pÄ lÀnken:

https://www.workonlineglobal.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s