Fredagslängtan är som bortblåst 💨

Fredag, den veckodagen jag brukade längta efter. Jag gör inte längre det.

Faktum är att jag längtar efter varje dag, varje gryning, varje morgon. Så pass mycket att jag knappt hinner sova. Som idag vaknade jag vid 3-tiden, glad, utvilad och förväntansfull. Jag har en skön känsla av att detta kommer bli en riktigt bra dag. Varför har jag det.. ingen aning, det bara känns så.

Visst står det saker på mitt schema allt från powerwalk, spanska klass, möte med vårt team och diverse andra saker. Men allt detta är saker jag gillar och ser fram emot.

Igår så betalade jag in en jättestor summa pengar till Skatteverket i Sverige. Det sved lite när jag tittade på det nu stora ”hålet” i besparingarna. Men sen kändes det också som en lättnad, det har hängt över mig sen i våras. Nu är det gjort. Så istället för att hänga läpp, så skålade vi i Cava🥂 och firade att vi klippt av ännu ett band till Sverige.

Imorgon åker vi till Torremolinos, för att träffa vänner och business partners. Detta har vi längtat efter i flera veckor, nu är det äntligen dags.

Jag såg ett minne på Facebook innan från idag för ett år sedan. Det var ett foto på min man, och jag hade skrivit om hur tacksam jag var både för honom och vårt val att sälja allt vi ägde och flytta till Spanien. Nu, ett år senare. En husbil fattigare, ett hus och en business rikare. Så kan jag säga att den tacksamheten är om möjligt ännu större idag.

Om jag fick ge ett råd, så skulle det vara.. Vänta inte, ta steget, våga prova, lev och njut av livet varje dag.

Välj det liv Du vill leva, inte det någon annan vill du ska leva🦋

Med det sagt så önskar jag Er en underbar Fredag 🧡

.

.

De flesta antar bara att arbeta online inte är ett alternativ för dem. De har inte den tekniska kompetensen, de har inte marknadsföringsförmågan. De har aldrig drivit företag tidigare.

NU SPELAR INGET AV DET NÅGON ROLL– TACK VARE DENNA WORKSHOP!!

Skicka mig ett meddelande för att få veta mer📬

Eller klicka på länken:

https://www.workonlineglobal.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s