Det simpla Livet đŸŠ‹

Ibland har man fullt upp med annat helt enkelt. Jag kom inte ens ihÄg nÀr jag skrev pÄ bloggen sist. Jag var tvungen att gÄ tillbaka och titta.

Vad har vi dÄ gjort sen sist? Ska jag vara riktigt Àrlig sÄ har det varit mest arbete och skola. VÀldigt lite lek den sista tiden. Men vad gör det nÀr man Àlskar det man arbetar med. DÀr Àr fortfarande sÄ mycket att lÀra och mÄnga utmaningar. Vilket Àr kul och spÀnnande.

Vi har vÀlkomnat nya business partners in i vÄrt team. NÄgot som Àr lika kul varje gÄng.

Vi har haft möten, som inte bara Àr riktiga energi boosters. De Àr ocksÄ spÀckade med kunskap och information.

I skolan sÄ har allt fler elever hoppat av, sÄ nu Àr det Anders, jag och ett till par frÄn Holland som Àr kvar i klassen.

NÄgot vi gillar, för det Àr fÀrre störande element. Visste ni att det i en klass med vuxna, de flesta övermogna, kan vara löjligt hög ljudnivÄ. För de ska sitta och prata med varandra istÀllet för att lyssna pÄ lÀraren. OförskÀmt, enligt mig. SÄ nu nÀr vi bara Àr fyra kvar, sÄ kÀnns det betydligt bÀttre.

IgÄr sÄ var lektionen i klassrummet instÀlld.

IstÀllet sÄ skulle vi ut pÄ en guidad tur genom byn.

Vi tror att guiden var jÀttebra och intressant. Men dÄ allt Àr pÄ spanska, sÄ var det svÄrt att hÀnga med. Men nÄgra saker förstod vi, kyrkan har de fÄtt stÀrkas upp efter en kraftig jordbÀvning. En av byns vackra fontÀner med dricksvatten Àr en replika av originalet. NÀstan alla byar har en Stationsgata, som gÄr lÀngsmed nedre kanten av byn, och frÄn den sÄ leder alla gator upp till torget.

Vi har ganska mÄnga hus frÄn medeltiden i vÄr by, och det kan man se pÄ byggmaterialet.

SĂ„ det var vĂ€ldigt intressant. Även om jag Ă€r övertygad om att det var Ă€nnu mer intressant för de som har betydligt bĂ€ttre spanska Ă€n vad vi har.

IgÄr kvÀll sÄ tog vi ett par glas vin pÄ torget ihop med vÄra grannar, som Äker till Holland idag. De kommer inte hem igen förens i januari. SÄ vi fick passa pÄ att snacka av oss lite, och trevligt var det.

Idag sĂ„ Ă€r det ett spĂ€ckat schema igen. Powerwalk, frukost, hemlĂ€xa, skola, ett business möte över zoom. En lĂ„ngpromenad och efter det lunch och nĂ„gra timmar arbete. Sen tar vi fredag 💕

Önskar Er alla en underbar fredag 🧡

.

.

Vi söker dig som vill ha mer i livet🩋. Vi söker mĂ€nniskor som Ă€r villiga att lĂ€ra sig. Du som Ă€r redo för en förĂ€ndring. Vi söker motiverade och positiva mĂ€nniskor. Vi Ă€r hĂ€r för att inspirera dig. Om du lĂ„ter oss guida dig genom hela processen att starta din egen digitala business, kommer vi som dina mentorer att följa din resa och fira dina framgĂ„ngar. Vi tillhandahĂ„ller allt du behöver.

‱ Ett system och en webbsida. ‱ Steg-för-steg utbildning. Vem som helst kan göra detta. ‱ TillgĂ„ng till vĂ„rt globala nĂ€tverk. ‱ Inga telefonsamtal och ingen försĂ€ljning krĂ€vs. ‱ 30 dagars garanti.

https://www.workonlineglobal.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s