Evigt Tacksam 🌸🌿

I söndags så åkte vi på en liten utflykt. Inte så långt och i mulet väder, så kom vi till Frigiliana.

En liten vacker by strax utanför Nerja. En mycket backig by med många stenbelagda trappor, några av dem i vackra mönster.

Ibland måste jag nypa mig själv i armen, för att se att jag inte bara drömmer.

Vi strosade runt i byn. Vi följde Konst gatan, där den ena ateljén efter den andre uppenbarade sig. Vi hamnade mitt i ett busslass med glada pensionärer som begrundade denna pittoreska by. Då det var söndag, så var långt ifrån alla butiker och restauranger öppna. Så när vi började bli hungriga så åkte vi ner till Nerja och åt på ”vårt” indiska ställe. Riktigt god och kryddstark mat med naan bröd.

Efter mat och allt promenerande så tyckte vi sen att det var dags att åka hem och slänga oss på sängen och titta på en serie. En slappardag de lux helt enkelt.

I veckan så har vi haft både SFI och arbete. Jag missade gårdagens klass, då jag var med på ett business möte. Men Anders kom hem efter skolan och berättade för mig vad de lärt sig, så jag tog igen det kan man säga.

Idag kör vi dubbla lektioner så väger även det upp.

Igår när vi skulle städa och Anders gick upp på översta våningen och tittade ut på takterrassen så var allt som i ett mjölkvitt ljus utanför. En sån dimma att till och med gatan blivit alldeles våt. Eller kanske var det låga moln. Vi bor ju ändå rätt högt upp.

Det blev en kväll i köket, med mat, långa djupa samtal, om allt ifrån hur mycket missunnsamhet det finns, till vår business och musik.

Men även om hur man kan bestämma så mycket själv beroende på vilka val man gör. Det är inte alltid hur man har det som avgör, utan hur man tar det.

Denna vecka har vi haft möjlighet att följa en hel grupp av människor från olika delar av världen. Vi är med i en 10 dagars utmaning. Det är så häftigt, inte nog med att vi lärt känna personerna på en helt ny nivå. Bara det är kul och intressant. Men vi har under resan också fått många bra och tänkvärda tips, från genuint generösa människor med ett öppet sinne. Detta är jag otroligt tacksam för.

Så om jag ska ge ett litet fredags tips, försök se det som är bra, var nyfikna och omge er med positiva och generösa människor.

Hoppas ni får en underbar Fredag 🧡

.

.

.

🌺Vi söker dig som vill ha mer i livet.

Vi söker människor som är villiga att lära sig. Du som är redo för en förändring. Vi söker motiverade och positiva människor. Vi är här för att inspirera dig. Om du låter oss guida dig genom hela processen att starta din egen digitala business, kommer vi som dina mentorer att följa din resa och fira dina framgångar.

Vi tillhandahåller allt du behöver.

• Ett system och en webbsida. • Steg-för-steg utbildning. Vem som helst kan göra detta. • Tillgång till vårt globala nätverk. • Inga telefonsamtal och ingen försäljning krävs. • 30 dagars garanti.

Titta på webinaret, Helt Gratis och du förbinder dig inte till något 📬

https://www.workonlineglobal.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s