God morgon Söndag🌾🌿

Vi gick och la oss i sÀngen vid kl. 22:00 för att titta pÄ en serie.Jag tippar pÄ att jag somnade ca 2 minuter in i första avsnittet.

Vi har nÀmligen haft fullt upp de senaste dagarna. I fredags efter vÄra 2,5 timmar i skolbÀnken, sÄ drog vi till Ikea. Vi hade nÄgra saker vi behövde dÀr ifrÄn. SÄ vi passade Àven pÄ att ta en lunch dÀr. PÄ vÀgen hem stannade vi till i en av Kina-affÀrerna, för ytterligare nÄgra saker.

Sen började vi Àntligen att organisera i kaoset. Det var inte en dag för tidigt. Vi passade Àven pÄ att mÄla en del, som vi ocksÄ haft i tankarna lÀnge men inte fÄtt tummen ur för att ta tag i. Halv nio pÄ kvÀllen fick vi Àntligen sÀtta oss ner.

Men jag tror alla vet hur det Àr, nÀr man vÀl börjat sÄ kommer det till fler projekt. SÄ lördagen började med att jag jobbade lite samtidigt som radion gick i bakgrunden och vi löste Melodikrysset nÀr det vÀl kom pÄ.

Endast lördag morgon och förmiddag som det Àr svensk radio i huset, annars Àr det givetvis spansk radio som gÀller.

Efter det sĂ„ fortsatte vi fixa, det var till att mĂ„la möbler, foliera andra möbler och sĂ€tta in elkontakter i ”vardagsrummet”. Varde ljus!

KvÀllen kom och vi var rejÀlt hungriga, dÄ vi inget Àtit sen frukost sÄ gick vi bort till Nebula för att ta en hamburgare. Den slank ner pÄ nolltid.

Sen gick vi till Secret Garden för att boka ett bord tills idag, dÄ Anders syster och svÄger kommer pÄ besök tillsammans med ytterligare ett par. DÄ de sett foton frÄn restaurangen, sÄ vill de givetvis prova den.

SÄ vi bokade bord och tog in varsitt glas rött. DÄ kom Àven oliver och chips in, nÄgot vi inte tackar nej till. Kocken kom ut med en dessert som han ville vi skulle prova. En cheesecake med ingefÀra och lime. Den var fantastiskt god. Vi Àlskar nÀr de vill testa sina nyheter pÄ oss.

Men efter det sÄ gick vi hem och somnade gott till en ny Netflix serie.

Idag blir det en promenad upp i bergen till hÀngbron El Saltillo, med vÄra gÀster. I afton Àr ett bord bokat pÄ Secret Garden.

Jag kan nog redan nu sammanfatta helgen som mycket produktiv och bÄde kul och trevlig.

Önskar Er en hĂ€rlig söndag🧡

.

.

.

🌾🌿Vi söker dig som vill ha mer i livet.

Vi söker mÀnniskor som Àr villiga att lÀra sig. Du som Àr redo för en förÀndring. Vi söker motiverade och positiva mÀnniskor. Vi Àr hÀr för att inspirera dig. Om du lÄter oss guida dig genom hela processen att starta din egen digitala business, kommer vi som dina mentorer att följa din resa och fira dina framgÄngar.

Vi tillhandahÄller allt du behöver.

‱ Ett system och en webbsida. ‱ Steg-för-steg utbildning. Vem som helst kan göra detta. ‱ TillgĂ„ng till vĂ„rt globala nĂ€tverk. ‱ Inga telefonsamtal och ingen försĂ€ljning krĂ€vs. ‱ 30 dagars garanti.

Titta pĂ„ webinaret, Helt Gratis och du förbinder dig inte till nĂ„got📬

https://www.workonlineglobal.com/

ïżŒ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s