💕Nu stundar bröllopsfirande💕

Vi hade besök av Anders syster Eva-Lena, svÄger Per och tvÄ goda vÀnner till dem Lollo och Jens. De kom pÄ Söndag förmiddag. Först gick vi en liten husesyn. Sen drog vi ivÀg till hÀngbron El Saltillo och bort till vÄrt lilla vattenfall. En promenad uppe i bergen som landade pÄ ca 9km.

Efter det var vi törstiga och hungriga, sÄ det blev en öl och nÄgon tapas pÄ torget.

Vi gick hem och slappade uppe pÄ takterrassen med bÄde lite bubbel och sangria.

PĂ„ kvĂ€llen sĂ„ gick vi till Secret Garden och Ă„t Paella. En mycket trevlig dag🌾🌿

MÄndag sÄ visade vi vÄra gÀster lite av vÄr by med dess snirkliga smÄ blomsterkantade gator innan de Äkte tillbaka till Mijas, dÀr Lollo och Jens har ett hus.

Efter det blev det nÄgra timmars jobb.

Tisdagen började med att Äka ner till parkeringen vid restaurang Maroma hÀr i byn, för att hÀmta upp 4 katter och köra dem till veterinÀren i Benajarafe som ligger vid kusten. Jag sÄg nÀmligen dagen innan att Debbie som tar hand om alla katter hÀr i byn, behövde hjÀlp med att skjutsa katter till veterinÀren, dÄ hon sjÀlv Àr sjuk. SÄ jag erbjöd vÄr hjÀlp.

Debbie Àr en helt fantastisk kvinna. Varje morgon sÄ har hon en runda dÀr hon gÄr och ger de hemlösa katterna mat. Alla byns katter, som inte har nÄgot hem fÄr mat. Hon har Àven namn pÄ dem alla. Hon letar hem till alla kattungar och Àven till de vuxna som verkar behöva lite kÀrlek och ett hem lite extra mycket. Hon tar kissarna till veterinÀren för vÄrd och Àven för kastrering. Jag beundrar denna kvinnan. SÄ vi var glada att fÄ hjÀlpa till.

Vi kom en timme för tidigt till veterinÀren, sÄ vi tog en lÄng promenad utmed havet. NÀr vi vÀl lÀmnat kissarna, sÄ tog vi en kaffe och bocadilla pÄ en mysigt frukostrestaurang. Vi satt ute och hade havet i bakgrunden.

Vi Äkte hem och jobbade nÄgra timmar innan vi hade SFI i 2,5 timmar.

Onsdag var det en helt vanlig dag, med powerwalk, jobb, shopping i Vélez-Målaga, business möte och senare vÄrt veckomöte med vÄrt fantastiska team.

Idag vÀntar strax powerwalk, frukost, skola och jobb.

Imorgon Ă€r vi bjudna pĂ„ en bröllopsfest för ett par som gifte sig i Gibraltar för bara ett par dagar sen. Det ser vi fram emot. Klart vi vill vara med och fira deras lycka och kĂ€rlek 💕

Hoppas ni alla har en underbar torsdag💜

.

.

.

Vi söker dig som vill ha mer i livet.

Vi söker mÀnniskor som Àr villiga att lÀra sig. Du som Àr redo för en förÀndring. Vi söker motiverade och positiva mÀnniskor. Vi Àr hÀr för att inspirera dig. Om du lÄter oss guida dig genom hela processen att starta din egen digitala business, kommer vi som dina mentorer att följa din resa och fira dina framgÄngar.

Vi tillhandahÄller allt du behöver.

‱ Ett system och en webbsida. ‱ Steg-för-steg utbildning. Vem som helst kan göra detta. ‱ TillgĂ„ng till vĂ„rt globala nĂ€tverk. ‱ Inga telefonsamtal och ingen försĂ€ljning krĂ€vs. ‱ 30 dagars garanti.

Titta pĂ„ webinaret, Helt Gratis och du förbinder dig inte till nĂ„got✅

https://www.workonlineglobal.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s