Wow, vilken helgđŸ„‚

PÄ fredag kvÀllen var vi bjudna pÄ en bröllopsfest. Martin och Monica frÄn Storbritannien hade gift sig i Gibraltar. Men hade sedan en fest nÀr de kom till Canillas de Aceituno, dÀr de har sitt hus.

Festen var pÄ Secret Garden, först middag med familj, och sen fest med goda tapas och god dryck för vÀnner och bekanta ifrÄn byn. Vi kÀnde oss verkligen hedrade över att bli medbjudna. Och vilken fest det blev!!! Kul mÀnniskor och mycket kÀrlek, sÄ som en bröllopsfest ska vara.

PÄ lördagen sÄ kom vi ÀndÄ ivÀg pÄ vÄr dagliga powerwalk, precis sÄ som sig bör.

Sen fick vi jobba lite, dĂ„ vi fick nöjet att vĂ€lkomna en ny kvinna till vĂ„rt fantastiska team. Det Ă€r ett jobb som jag mer Ă€n gĂ€rna gör💕

Sen var det dags igen, vi hade lovat grabbarna pÄ Secret Garden att komma förbi vid 18:00 för att de skulle göra oss till Dragqueens. Men det var stÀngt nÀr vi kom, och vi ville inte störa genom att stÄ och banka pÄ dörren. SÄ vi gick hem och snyggade till oss istÀllet.

Men nÀr vi hörde Edys skratt Ànda hem till oss sÄ misstÀnkte vi att de öppnat. SÄ vi gick dit och hade en mycket trevlig afton med Sebastian, Edy, Roger och Angie. Dock Äkte makeupen fram framÄt natten och Anders sminkades och peruken Äkte pÄ.

Men han stod inte en chans jĂ€mte de andra ”babesen”.

Och dĂ„ han slocknade med fejset pĂ„, kan jag sĂ€ga att det var inte en vacker syn pĂ„ morgonen 😂

Idag har vi varit ute och tittat pÄ alla utklÀdda skolbarn, som hade en parad genom byn. Imorgon Àr det helgdag och ingen skola för oss.

Nu blir det film och popcorn 🍿

Hoppas ni alla har det oförskĂ€mt bra 💜

.

.

.

Vi söker dig som vill ha mer i livet.

Vi söker mÀnniskor som Àr villiga att lÀra sig. Du som Àr redo för en förÀndring. Vi söker motiverade och positiva mÀnniskor. Vi Àr hÀr för att inspirera dig. Om du lÄter oss guida dig genom hela processen att starta din egen digitala business, kommer vi som dina mentorer att följa din resa och fira dina framgÄngar.

Vi tillhandahÄller allt du behöver.

‱ Ett system och en webbsida. ‱ Steg-för-steg utbildning. Vem som helst kan göra detta. ‱ TillgĂ„ng till vĂ„rt globala nĂ€tverk. ‱ Inga telefonsamtal och ingen försĂ€ljning krĂ€vs. ‱ 30 dagars garanti.

Titta pÄ webinaret, Helt Gratis och du förbinder dig inte till nÄgot

https://www.workonlineglobal.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s