đŸŒșFullspĂ€ckad vecka

Tisdagens skola uteblev eftersom det var helgdag, Todos Los Santos. Jag och Anders jobbade ÀndÄ halvdag, dÄ vi hade Àran att vÀlkomna en till kvinna till vÄrt team. Vi hade Àven ett video möte med en ytterligare en kvinna. Hon Àr frÄn Skottland men som bor i Spanien sedan mÄnga Är. Men nÄgon gÄng vid 14-tiden sÄ tyckte vi att lunch pÄ torget satt fint. Senare pÄ eftermiddagen gick vi bort till restaurante La Sociedad. Det var som en söndag hÀr i byn, det var fullt pÄ alla uteserveringar. SÄ vi satte oss och tog in en flaska vin och tittade pÄ folk och bara njöt av sol, vÀrme och folkliv.

Vi gick sen hem och spelade spel uppe pÄ vÄr takterrass. SÄ det var en lugn, ljummen och skön kvÀll.

Efter det sÄ har veckan varit ganska fullspÀckad. I onsdags sÄ hade vi möte med vÄrt fantastiska team, som alla onsdagar.

IgÄr sÄ hade vi tvÄ lektioner i skolan, eftersom vi Àr med i bÄda klasserna spanska för nybörjare och spanska för inte nybörjare. DÄ de klasserna ligger precis efter varandra, sÄ betyder det 2,5 timmar i skolbÀnken utan avbrott. Efter det hade vi ett jobbrelaterat möte med en man som kom hem till oss, det blev bÄde kul och givande. Direkt efter det mötet sÄ hade vi ett videomöte med en hÀrlig kvinna frÄn norra Sverige. Det Àr sÄ kul nÀr det hÀnder grejer.

Idag missar vi skolan, för vi har ytterligare möten. Tack och lov för bÄde internet och zoom. Det hade varit vÀldigt svÄrt annars att fÄ ihop möten, dÄ vi ofta Àr frÄn olika lÀnder, och frÄn olika kontinenter.

Men inte slutar det dÀr, jag har fÄtt frÄgan av Maria frÄn Hanoi, Vietnam om att vara med pÄ en intervju. Den sÀnds live pÄ Facebook kl.15:00 vÄr tid. Det blir spÀnnande.

Jag har en positiv kÀnsla av att det kan bli en hel det jobb i eftermiddag ocksÄ. Hoppas det!

I kvÀll kan det bli en riktig slapparkvÀll med film, speciellt som jag nu började dagen kl. 04:30.

Hoppas ni Alla fĂ„r en hĂ€rlig fredag och helg💜

.

.

Vi söker dig som vill ha mer i livet

Vi söker mÀnniskor som Àr villiga att lÀra sig. Du som Àr redo för en förÀndring. Vi söker motiverade och positiva mÀnniskor. Vi Àr hÀr för att inspirera dig. Om du lÄter oss guida dig genom hela processen att starta din egen digitala business, kommer vi som dina mentorer att följa din resa och fira dina framgÄngar.

Vi tillhandahÄller allt du behöver.

‱ Ett system och en webbsida. ‱ Steg-för-steg utbildning. Vem som helst kan göra detta. ‱ TillgĂ„ng till vĂ„rt globala nĂ€tverk. ‱ Inga telefonsamtal och ingen försĂ€ljning krĂ€vs. ‱ 30 dagars garanti.

Titta pÄ webinaret, Helt Gratis och du förbinder dig inte till nÄgot

https://www.workonlineglobal.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s