🌾🌿Lugnt och skönt

Vi har haft en helg utan nÄgra fester eller tillstÀllningar. Vilket kan kÀnnas rÀtt gött.

Vi har mest bara varit faktiskt. Vi har lagat mat och lyssnat pÄ musik. Vi har gÄtt pÄ lÄnga promenader och njutit av bÄde soluppgÄngar och naturen. Jag Àlskar att se hur solens strÄlar smeker bergskammen bortom dalen tidigt pÄ morgonen. Den svala luften som under promenadens gÄng blir mer och mer ljummen kÀnns skön mot mina bara armar. Att fÄ göra det ihop med min Àlskade varje morgon ger sÄ mycket energi.

Jag kan inte annat Àn att vara glad och tacksam för bÄde vad och var vi Àr.

”Skapa dig ett liv du inte vill ta semester ifrĂ„n.”

Det Ă€r det vi jobbar pĂ„. Jag har gjort sĂ„ mycket i mitt liv. Jag har arbetat med mĂ„nga olika saker, jag har arbetat mĂ„nga Ă„r med lĂ„nga skift, dĂ€r 12-16 timmar inte var ovanligt. Även det Ă€lskade jag, men det kostade.

Jag sÄg pÄ Facebook att igÄr var det ett Är sedan vi la ett bud pÄ vÄrt hus, som accepterades. Det kÀnns lite overkligt att det bara Àr ett Är sen vi satt i vÄr husbil pÄ en camping nere vid lake Viñuela, och var nervösa över vad vi precis skrivit pÄ.

Det var ett stort steg. Ett steg som ÀndÄ kÀndes helt rÀtt.

Det Àr trots allt sÄ, att vill du ha nÄgon Àndring i livet, sÄ Àr det du sjÀlv som mÄste Àndras. Ingen annan kan göra det Ät dig.

Gör man samma sak om och om igen sÄ fÄr man samma resultat. Vi sökte efter ett nytt resultat.

Idag sÄ blir det en liknande dag skulle jag misstÀnka. Promenaden kommer, Àven om vi tagit sovmorgon. Ibland mÄste man tillÄta sig det ocksÄ. Sen har jag en del kul jobb att ta tag i.

Njut av söndagen 💜

.

.

Vi söker dig som vill ha mer i livet🏝

Vi söker mÀnniskor som Àr villiga att lÀra sig. Du som Àr redo för en förÀndring. Vi söker motiverade och positiva mÀnniskor. Vi Àr hÀr för att inspirera dig. Om du lÄter oss guida dig genom hela processen att starta din egen digitala business, kommer vi som dina mentorer att följa din resa och fira dina framgÄngar.

Vi tillhandahÄller allt du behöver.

‱ Ett system och en webbsida. ‱ Steg-för-steg utbildning. Vem som helst kan göra detta. ‱ TillgĂ„ng till vĂ„rt globala nĂ€tverk. ‱ Inga telefonsamtal och ingen försĂ€ljning krĂ€vs. ‱ 30 dagars garanti.

Titta pÄ webinaret, Helt Gratis och du förbinder dig inte till nÄgot

https://www.workonlineglobal.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s