November i vĂ„r by🍂

Hela byn kryllar av mÀnniskor pÄ helgerna. Alla restauranger Àr fulla vid lunchtid, inte ett ledigt bord pÄ uteserveringarna. För visst vill man helst sitta utomhus, solen skiner frÄn en klarblÄ himmel.

Vi gick en svÀng och sprang pÄ vÀnner ifrÄn England som har ett hus i byn, men endast anvÀnder det som semesterboende. Men vi var glada att se dem dÄ de Àr jÀkligt roliga, med en sjuk humor som Àven 100Äriga mamma Edna Àr med pÄ.

SÄ vi ska ses nÄn kvÀll innan de Äker tillbaka till England igen.

IgÄr var vi bjudna pÄ en fest hos vÄra skolkamrater. MÀrk vÀl, inte klasskamrater utan skolkamrater. De gÄr i klassen över oss, men öppnade ÀndÄ sina armar och sitt hem till oss.

Och satan i gatan vilket hem!!!

Jag sa direkt till Anders att han fÄr Äka hem utan mig, för jag vill aldrig lÀmna.

Jag fick gÄshud nÀr jag sÄg huset, och framför allt köket och nÀr jag tittade ut frÄn deras terrassdörr frÄn köket till trÀdgÄrden. Wow!!! Inte la sig stÄpÀlsen nÀr vi gick ut och sÄg uteköket, poolen och utsikten över berg och dalar.

Att bli hembjuden till de tvÄ fantastiska kvinnor som köpt huset och renoverat det, kÀnns som en ynnest.

Vi var mÀnniskor frÄn Holland, Belgien, Spanien, Portugal och givetvis vi frÄn Sverige.

De bjöd pĂ„ en sĂ„ trevlig fest, med god mat och dryck. Men Ă€ven en lek, som ”tvingade” oss att mingla med andra mĂ€nniskor. SĂ„ i min grupp sĂ„ var det tre olika sprĂ„k som gĂ€llde. Vilket gick hur bra som helst. SĂ„ det Ă€r en afton vi kan leva pĂ„ lĂ€nge.

Hoppas du har en riktigt skön söndag 💜

.

.

Vi söker dig som vill ha mer i livet.

Vi söker mÀnniskor som Àr villiga att lÀra sig. Du som Àr redo för en förÀndring. Vi söker motiverade och positiva mÀnniskor. Vi Àr hÀr för att inspirera dig. Om du lÄter oss guida dig genom hela processen att starta din egen digitala business, kommer vi som dina mentorer att följa din resa och fira dina framgÄngar.

Vi tillhandahÄller allt du behöver.

‱ Ett system och en webbsida. ‱ Steg-för-steg utbildning. Vem som helst kan göra detta. ‱ TillgĂ„ng till vĂ„rt globala nĂ€tverk. ‱ Inga telefonsamtal och ingen försĂ€ljning krĂ€vs. ‱ 30 dagars garanti.

Titta pÄ webinaret, Helt Gratis och du förbinder dig inte till nÄgot

https://www.workonlineglobal.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s