đŸ„¶Temperaturer lĂ„ngt under det normala

Vinden viner utanför fönstret och slÄr i dörren pÄ takterrassen, sÄ det smÀller. Jag Àr ocksÄ livrÀdd att vÄra utemöbler ska blÄsa bort. Det har regnat, med Canillas de Aceituno mÄtt, ganska rejÀlt. För en gÄng skull sÄ verkar regnet bestÄ av mer vatten Àn sand. Och regn behövs. För att fylla upp lake Viñuela igen, som nu befinner sig under 10% av sin fulla kapacitet, sÄ skulle det behöva regna kraftigt i över 100 dagar.

Nu ser det inte ut att bli sÄ illa vÀdermÀssigt. Redan i veckan sÄ ska vi ligga runt 20 grader igen. Vilket fÄr vÀl kÀnnas som helt acceptabelt i slutet av november.

Jag har nu ocksĂ„ frisknat pĂ„ mig, efter min ”hemska” förkylning. Men i veckan har jag inte gjort mĂ„nga knop. Det var till och med sĂ„ att jag skippade ett powerwalk pass. Kan bero pĂ„ att dagen före det sĂ„ var det sĂ„ lĂ„ngt ifrĂ„n power i morgonpromenaden som man kan komma. Min Ă€lskade make fick mer eller mindre slĂ€pa runt mig. Jag har ocksĂ„ missat tvĂ„ SFI, dĂ„ jag förmodligen inte blivit jĂ€ttepoppis om jag suttit dĂ€r och snorat. Speciellt som mĂ„nga blandar ihop förkylning med en annan omtalad smitta nuförtiden. Men igĂ„r hyfsade jag till mig och gick dit.

VÀrmekaminen har kommit ner till markplan och Àr ett vÀlkommet inslag pÄ kontoret.

VÄr by har börjat bli julpyntad. Allt Àr Ànnu inte pÄ plats men en hel del har de hunnit med. Nu bara hoppas jag att det inte blÄst bort inatt.

Allt pynt Àr gjort av Ätervunnet material, frÀmst plastflaskor. Som de samlar under hela Äret, och damerna i byn sen förvandlar till juldekorationer. Mycket kreativt.

Ha en underbar lördag 💜

.

.

.

Vi söker dig som vill ha mer i livet

Vi söker mÀnniskor som Àr villiga att lÀra sig. Du som Àr redo för en förÀndring. Vi söker motiverade och positiva mÀnniskor. Vi Àr hÀr för att inspirera dig. Om du lÄter oss guida dig genom hela processen att starta din egen digitala business, kommer vi som dina mentorer att följa din resa och fira dina framgÄngar.

Vi tillhandahÄller allt du behöver.

‱ Ett system och en webbsida. ‱ Steg-för-steg utbildning. Vem som helst kan göra detta. ‱ TillgĂ„ng till vĂ„rt globala nĂ€tverk. ‱ Inga telefonsamtal och ingen försĂ€ljning krĂ€vs. ‱ 30 dagars garanti.

Titta pÄ webinaret, Helt Gratis och du förbinder dig inte till nÄgot

https://www.workonlineglobal.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s