Kort vecka ..igen🩋

IgÄr började jag att skriva hÀr, jag kom inte lÄngt. DÄ det kom saker emellan kan man sÀga.

Även denna vecka verkade skippa de dĂ€r tre och en halv första dagarna. Eller kanske var de faktiskt dĂ€r, de var nog dagarna dĂ„ jag trodde att vĂ„ra utemöbler skulle blĂ„sa av taket. En stund senare trodde jag att vĂ„rt tak skulle blĂ„sa bort, eller till och med hela huset.

Men inget av det hÀnde. Möblerna plockade vi in undan för undan. Det sista vÄgade vi inte ens lÀmna sofforna ute. Men, efter storm kommer lugnet, och Àven solen.

I torsdags sÄ Äkte vi pÄ skolresa till en liten by Salares. Vi hade vÄr guide med oss och han berÀttade om denna mycket gamla lilla by. Den brukade vara arabisk. Tornet pÄ den nuvarande kyrkan sÄg man tydligt hade tillhört en moské tidigare.

Efter vi fÄtt lite historia om moskén och kyrkan, sÄ gick vi till byns kafé och restaurang, dÀr fick vi kaffe och macka. Detta bjöd vÄr by pÄ, de bjöd pÄ bussresa till och frÄn, guide och frukost. NÄgot vi inte hade rÀknat med och absolut inte förvÀntat oss.

I övrigt sÄ har vi haft en fantastisk vecka i vÄr business. BÄde enskilda möten och givetvis vÄrt veckomöte med vÄrt hÀrliga team.

Vi har vÀlkomnat flera nya in i teamet. Vilket Àr sÄ kul och ger sÄ mycket energi och glÀdje. SÄ nu stundar flera personliga möten, nÄgot jag verkligen ser fram emot. Det Àr sÄ kul att trÀffa nya personer frÄn vÀrldens alla hörn, och fÄ lÀra kÀnna dem lite bÀttre.

IgÄr efter skolan sÄ kom vi hem och plockade ut alla möbler pÄ altanen igen och stÀdade husets alla vÄningar.

Nu Àr det tidig lördag morgon och vem vet vad denna dagen kommer ha med sig för överraskningar.

Önskar Dig en hĂ€rlig lördag💜

.

.

.

Vi söker dig som vill ha mer i livet

Vi söker mÀnniskor som Àr villiga att lÀra sig. Du som Àr redo för en förÀndring. Vi söker motiverade och positiva mÀnniskor. Vi Àr hÀr för att inspirera dig. Om du lÄter oss guida dig genom hela processen att starta din egen digitala business, kommer vi som dina mentorer att följa din resa och fira dina framgÄngar.

Vi tillhandahÄller allt du behöver.

‱ Ett system och en webbsida. ‱ Steg-för-steg utbildning. Vem som helst kan göra detta. ‱ TillgĂ„ng till vĂ„rt globala nĂ€tverk. ‱ Inga telefonsamtal och ingen försĂ€ljning krĂ€vs. ‱ 30 dagars garanti.

Titta pÄ webinaret, Helt Gratis och du förbinder dig inte till nÄgot

https://www.workonlineglobal.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s