Samma fast sĂ„ olika🍒

Jag lÄg pÄ insidan i sÀngen i vÄr husbil. Varje morgon sÄ gick Anders upp först, och ner i köket för att sen komma upp med en rykande het kopp smaldricka Ät mig, och kaffe till sig sjÀlv. Sen lÄg vi kvar i sÀngen och tittade pÄ adventskalendern. Det var sÄ mysigt.

Vi pratade mycket om vÄrt hus, undrade om kontrakt och dylikt skulle vara klart till innan jul. Vi gick varje dag och vÀntade pÄ samtal frÄn advokaten.

Samtidigt var det jÀttemysigt pÄ vÄr camping med fantastiskt trevliga mÀnniskor. NÄgon kvÀll i veckan brukade vi ta en pizza ihop med Christer och Kerstin.

Livet i husbil var riktigt mysigt, och ibland saknar vi vÄr Laika.

Även om mycket hunnit hĂ€nda pĂ„ detta Ă„r, sĂ„ ser morgon rutinerna nĂ€stan lika ut. Det Ă€r fortfarande Anders som gĂ„r ner och gör kaffe pĂ„ morgonen och kommer upp med till sĂ€ngen. Det Ă€r bara smaldrickan som han bytt ut till mig, sĂ„ nu dricker Ă€ven jag blĂ€-kaffe. Vi tittar pĂ„ adventskalendern liggandes i den varma goa sĂ€ngen. Innan vi klĂ€r pĂ„ oss och ger oss ut pĂ„ vĂ„r powerwalk.

SÄ mycket Àr sig likt.

Denna veckan har varit spÀckad av möten, arbete och skola.

I mÄndags Äkte vi ner till El Palo, för att möta tvÄ hÀrliga svenska tjejer, som flyttade till Målaga i oktober. De ville veta mer om vÄr business, sÄ det blev en mycket trevlig business lunch pÄ mÄnga timmar.

PÄ vÀgen hem fick vi ett meddelande av Sebastian och Edy frÄn Secret Garden, som undrade om vi ville hÀnga pÄ och ta en drink pÄ El Refugio. Givetvis kunde vi inte tacka nej till det. NÀr vi kom dit var Àven Monica och Peppe frÄn Bar El Picota, dÀr. Det blev en fantastiskt kul och trevlig afton som avslutades med ett glas vin hemma hos oss.

I tisdags sÄ mötte vi Kit frÄn England, en mycket trevlig kvinna som har ett hus hÀr utanför byn. Hon köpte det för 18 Är sedan. Hon bor hÀr dock aldrig pÄ sommaren, dÄ det Àr lite för hett.

Efter det sÄ var det jobb och skola som gÀllde.

Onsdagar har vi som vanligt vÄrt möte med vÄrt fantastiska team, som vÀxer sÄ det knakar. Vilket Àr sÄ kul. Varje vecka sÄ vÀlkomnar vi nya positiva mÀnniskor in i teamet. Jag har ingen aning om hur mÄnga nationaliteter vi Àr uppe i nu.

SÄ för den dÀr extra energikicken vill man inte missa detta möte.

IgĂ„r fick vi gĂ„ till banken och hĂ€mta ett par certifikat som behövs nĂ€r vi ska ner till polisen och bli ”residencias” i Spanien. SĂ„ nu hĂ„ller vi tummarna pĂ„ att allt gĂ„r i lĂ„s. Vi var Ă€ven i skolan och pluggade spanska, innan vi hamnade framför varsin dator och jobbade resten av dagen.

Idag har vi ett inbokat möte nere i Vélez-Målaga pÄ förmiddagen och kommer dÀrför tyvÀrr att missa spanska lektionen.

I morgon Àr vi hembjudna till vÄra klasskamrater pÄ en drink i deras hus utanför byn. SÄ kul och spÀnnande. Jag Àlskar att se hur andra mÀnniskor bor.

Men det fÄr jag berÀtta mer om nÀsta gÄng dÄ jag vet mer.

Önskar Dig en underbar fredag💕

.

.

.

Vi söker dig som vill ha mer i livet

Vi söker mÀnniskor som Àr villiga att lÀra sig. Du som Àr redo för en förÀndring. Vi söker motiverade och positiva mÀnniskor. Vi Àr hÀr för att inspirera dig. Om du lÄter oss guida dig genom hela processen att starta din egen digitala business, kommer vi som dina mentorer att följa din resa och fira dina framgÄngar.

Vi tillhandahÄller allt du behöver.

‱ Ett system och en webbsida. ‱ Steg-för-steg utbildning. Vem som helst kan göra detta. ‱ TillgĂ„ng till vĂ„rt globala nĂ€tverk. ‱ Inga telefonsamtal och ingen försĂ€ljning krĂ€vs. ‱ 30 dagars garanti.

Titta pÄ webinaret, Helt Gratis och du förbinder dig inte till nÄgot

https://www.workonlineglobal.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s