Tacksam💕

Jag vet inte hur eller varför, men av nÄgon outgrundlig anledning sÄ blir vi kontaktade av, hembjudna och medbjudna till och av sÄ mÄnga olika och mycket trevliga mÀnniskor. Hem till fantastiska hus med vidunderliga utsikter.

Aldrig hade jag trott att vi skulle ha Àran att fÄ lÀra kÀnna sÄ mÄnga mÀnniskor i ett nytt land. Iallafall inte nÀr vi kom hit i vÀl vuxen Älder. Jag trodde att det skulle vara svÄrt att hitta nÄn som vill leka med ett par som oss i femtioÄrsÄldern. Jag trodde att det var nog lÀttare pÄ den tiden nÀr man var ung och frÀsch. Men till min stora glÀdje sÄ kan jag sÀga att jag hade nog fel.

IgÄr sÄ var vi hembjudna till Helen och Stephan, hon frÄn Storbritannien och han frÄn Holland. Ett supertrevligt par, som köpte sitt hus för omkring 4 Är sedan. Men nu bestÀmt sig för att bo hÀr pÄ heltid. Vilket vi har full förstÄelse för. Speciellt efter att ha sett deras hus. Wow!!! Det ligger lÀngst ut pÄ en bergskam, med en 360 graders utsikt, över bÄde berg, hav, vÄr by och mÄnga fler byar. Huset Àr sÄ fint och helt renoverat. Stor tomt som deras bÄda hundar kan springa fritt pÄ. Ja det var magiskt helt enkelt. En trevlig eftermiddag, dÀr vi fÄtt lÀra kÀnna vÄra klasskamrater lite mer, och dÀr vi skÄlade in att Stephan gick i tidig pension. Detta gjordes givetvis i champagne.

Vi vet inte hur de lyckats att gÄ i sÄ tidig pension dÄ jag tror att de Àr nÄgonstans i vÄr Älder. Det Àr omöjligt att gissa Äldern pÄ folk, men med tanke pÄ deras barns Älder och att de fick sitt första barnbarn för ett par veckor sen, sÄ har vi dragit slutsatsen att de Àr typ samma som oss.

NÀr vi kom hem till vÄr by igen, sÄ var det festligheter igen i byn. Denna gÄng frÀmst för barn, dÄ de hade hela tre hoppborgar pÄ torget. All julbelysning var tÀnd. SÄ nu Àr det riktigt mysigt i Canillas de Aceituno.

Vi gick ett varv i byn, innan vi gick hem och myste framför brasan.

Önskar Dig en fin Andra AdventđŸ•ŻïžđŸ•ŻïžđŸŒż

.

.

De flesta antar bara att arbeta online inte Àr ett alternativ för dem. De har inte den tekniska kompetensen, de har inte marknadsföringsförmÄgan. De har aldrig drivit företag tidigare.

NU SPELAR INGET AV DET NÅGON ROLL– TACK VARE DENNA WORKSHOP!!

Skicka mig ett meddelande för att fÄ veta mer

Eller klicka pÄ lÀnken:

https://www.workonlineglobal.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s