Bara Regn hos mig☔️

Regnet smattrar mot rutan, så hårt att det väcker mig redan innan kl.02:00. Ett välbehövligt regn, som började redan igår kväll. Det är så ovanligt med regn här, att vi faktiskt gick ut för att titta på det. För att se om det var lika mycket som det lät som inifrån huset. Det var det nog.

Jag försöker somna om, men gav upp efter ett tag.

Igår skulle vi fått våra papper och blivit spanska residens, men ett certifikat från försäkringsbolaget drog ut på tiden. Så nu måste vi vänta ända tills januari.. jaja, så kan det gå.

Vi passade på att shoppa lite inför jul, när vi ändå gick och väntade på att certifikatet skulle vara klart.

Men även där gav vi tillslut upp, och åkte hem. Det var tur, för jag har fortfarande inte fått något sms om att certifikatet är klart för upphämtning.

Idag är det helgdag här, det är konstitutionsdagen. Så det blir ingen SFI idag. Det blir det heller inte på torsdag, för då är det helgdag igen, då är det den obefläckade avlelsen. Så ingen skola förens på fredag.

Vi jobbar på att hitta julkänslan, men det går lite si sådär.

Hoppas Du har det bra♥️

.

.

.

Vi söker dig som vill ha mer i livet

Vi söker människor som är villiga att lära sig. Du som är redo för en förändring. Vi söker motiverade och positiva människor. Vi är här för att inspirera dig. Om du låter oss guida dig genom hela processen att starta din egen digitala business, kommer vi som dina mentorer att följa din resa och fira dina framgångar.

Vi tillhandahåller allt du behöver.

• Ett system och en webbsida. • Steg-för-steg utbildning. Vem som helst kan göra detta. • Tillgång till vårt globala nätverk. • Inga telefonsamtal och ingen försäljning krävs. • 30 dagars garanti.

Titta på webinaret, Helt Gratis och du förbinder dig inte till något

https://www.workonlineglobal.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s