Mitt i molnet 🌧️

Här har regnet mer eller mindre öst ner i över en vecka.

Vi trotsar vädret tidigt på morgonen och ger oss ut på powerwalk, vilket är ganska oskönt. Desto skönare är det att komma in i köket efter vi brassat på gasolvärmaren och gjort oss morgonens första kopp kaffe.

Så några större utsvävningar blir det inte. Jag går inte långt ifrån min nya bästa vän gasolvärmaren.

Men igår var det uppehåll och vi åkte ner och tog en kopp kaffe på stranden ihop med Nancy och Vincent, ett trevligt par från Holland som precis köpt hus i Canillas de Aceituno.

De hittade oss på instagram och tog kontakt med oss, då de ville veta lite mer om hur det är att leva och bo i Canillas.

Det är så kul hur vi träffar fler och fler trevliga och likasinnade människor. Människor som har tröttnat på ekorrhjulet, och även beslutat sig för att göra något åt det.

Positiva människor som vet att de bara har ett liv och det är värt att levas.

Nancy och Vincent är flera år yngre än oss, men har skapat sig ett liv som ger dem friheten att välja var de vill bo och leva. Jag är så imponerad deras målmedvetet.

Vår lilla by ligger så högt att idag har vi gått omkring i molnen. Det är helt vitt utomhus. Våra klasskamrater sa att de såg ingenting annat än vitt när de körde upp till byn. Det var tydligen riktigt otäck att köra i.

Jag hade ju ärligt tänkt att detta inlägg skulle handla om hur vi sitter mitt i regnmolnen och har det tråkigt. Men så illa är det faktiskt inte här uppe i molnen ändå.

Regnet och att hålla oss inne har gjort att vi har hunnit jobba en hel del, och hunnit med två riktigt bra möten.

Just det, vi har även julpysslat och haft en yatzy kväll… jaja, vad är väl en bal på slottet?

Nu blir det julkalendern och film resten av kvällen.

Ha det gott ♥️

.

.

.

Vi söker dig som vill ha mer i livet

Vi söker människor som är villiga att lära sig. Du som är redo för en förändring. Vi söker motiverade och positiva människor. Vi är här för att inspirera dig. Om du låter oss guida dig genom hela processen att starta din egen digitala business, kommer vi som dina mentorer att följa din resa och fira dina framgångar.

Vi tillhandahåller allt du behöver.

• Ett system och en webbsida. • Steg-för-steg utbildning. Vem som helst kan göra detta. • Tillgång till vårt globala nätverk. • Inga telefonsamtal och ingen försäljning krävs. • 30 dagars garanti.

Titta på webinaret, Helt Gratis och du förbinder dig inte till något

https://www.workonlineglobal.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s