Långt ifrån perfekt 🏚️

Inte ens ett år har vi bott i vår lilla vita bergsby. Aldrig tidigare har vi firat jul i vårt spanska hus.

Jag vet inte hur många som har sett filmen ”Ett päron till farsa firar jul” eller vad den nu heter. Men när det ösregnat i Canillas de Aceituno ett par veckor och det regnar in på diverse ställen i vårt hus, och jag tittar på allt annat som är långt ifrån perfekt i här vårt lilla byhus, så kommer jag osökt att tänka på just den filmen. Nu vet jag inte om det var så mycket fel på huset i filmen, men jag kom iallafall att tänka på den..

Allt är långt ifrån perfekt här, men både jag och Anders älskar det. Vi älskar vårt hus, vår by, vårt företag, alla trevliga och positiva människor vi har lärt känna på vägen hit, här i byn och runt om i världen genom vår business.

Vi håller på att bygger vår dröm och vår framtid. Ett bygge som tar tid, men där vi njuter av varje sten som läggs på plats, varje liten detalj som läggs tillrätta. Detta bygget kommer ta tid, det kommer ta många år. Förmodligen blir det aldrig färdigbyggt. Men vad gör det när man hittat hem, när man hittat vad man vill bygga på. Jag tänker njuta av bygget, jag tänker inte vänta med att njuta tills det är klart. Alla fel som finns alla problem som kommer under resan, tänker jag välja att se som utmaningar och förhoppningsvis lära mig något på eller ifrån.

Någon undrade om vi ska till Thailand över jul, eftersom vi inte skulle till Sverige. En mycket märklig undran enligt mig. Precis som om det bara finns två alternativ var man firar jul. Visst Thailand är underbart, något jag vet då jag sammanlagt spenderat ca ett år där. Men just nu finns ingen längtan dit.

Allt är fortfarande så nytt här.

Nej, julen blir i Canillas de Aceituno. I vårt långt ifrån perfekta hus. Långt ifrån missunnsamhet och negativitet.

Det är klart jag kommer sakna min familj, men tack och lov så har de full förståelse för att jag hellre åker och besöker dem och Sverige på sommaren när det är som vackrast.

Idag har vi jul-lunch med våra klasskamrater och även de från de andra klasserna. I en av klasserna så går det mest spanska damer, så det kommer att bli riktigt trevligt. Ett perfekt tillfälle att sätta våra spanska kunskaper på prov.

Jag hoppas du får en riktigt härlig fredag 💜

.

.

.

Vi söker dig som vill ha mer i livet

Vi söker människor som är villiga att lära sig. Du som är redo för en förändring. Vi söker motiverade och positiva människor. Vi är här för att inspirera dig. Om du låter oss guida dig genom hela processen att starta din egen digitala business, kommer vi som dina mentorer att följa din resa och fira dina framgångar.

Vi tillhandahåller allt du behöver.

• Ett system och en webbsida. • Steg-för-steg utbildning. Vem som helst kan göra detta. • Tillgång till vårt globala nätverk. • Inga telefonsamtal och ingen försäljning krävs. • 30 dagars garanti.

Titta på webinaret, Helt Gratis och du förbinder dig inte till något

https://www.workonlineglobal.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s