Endast Tomten Ă€r vaken🎄

Juldagen har knappt hunnit gry nÀr jag vaknade var klockan visst bara 04:44.

Jag ligger och scrollar igenom Facebook lite. Svarar pÄ nÄgra kommentarer och önskan om en God Jul.

Julafton blev en vÀldigt lugn dag. Vi gick ut pÄ en promenad i solen. Varmt och skönt har vi det. DÄ mötte vi Àven vÄra nya svenska grannar, lika underbart sprudlande som alltid. Anna som kvinnan heter, letar redan möjligheter för att kunna komma tillbaka fortare Àn vad som var planerat frÄn början. DÄ de inte bor hÀr pÄ heltid..Àn.

Vi gick sen hem och gjorde hemmagjord glögg. Den blev riktigt god. Vi tog en paus i mellan det att Anders gjorde Jansons Frestelse och köttbullar, och provade glöggen och lite pepparkakor.

Senare, nÀr Jansons frestelsen var klar och strömmen gÄtt tre gÄnger, sÄ fick vi Àta gott för att efter det titta pÄ nÄgon dÄlig inspelning av en förkortad variant av Arne Weise och Kalles julhÀlsning FrÄn oss alla till er alla en riktigt God Jul. Originalet fÄr nÀmligen bara ses i Sverige.

Sen var det dags för julklapps utdelning, den gick fort dÄ det var sparsamt med klappar. Efter det gick vi och la oss och kollade pÄ tv, och Ät apelsiner och choklad. Vi somnade rÀtt tidigt.

Dagen innan, alltsĂ„ pĂ„ Lille julafton sĂ„ kom ett Blombud till byn med en mycket vacker och jĂ€ttestor blombukett till oss ifrĂ„n vĂ„r Ă€lskade vĂ€n Helen ♄

Blombudet ringde och förklarade att han inte hittade mig, sÄ jag fick springa, i mina innetofflor, och möta honom vid kyrkan. Wow, vilken bukett.

Efter att vi fÄtt blombud och ringt och tackat finaste Helen, sÄ gick vi en svÀng till Secret Garden. Denna underbara restaurang, som Àr en oas under vÄr, sommar och höst, har nu förvandlats till det perfekta stÀllet att fÄ julstÀmning. En underbar afton i mycket trevligt sÀllskap av Àgarna Sebastian och Edy. Vi hann Àven med ett glas vin pÄ mysiga El Refugio, innan det var sÀngdags.

Idag Àr vi bortbjudna till tvÄ stÀllen. Den traditionsenliga juldags middagen hemma hos min mamma, som vi tyvÀrr fick tacka nej till. Men vi hoppas att de alla fÄr en hÀrlig dag Àven om vi inte kan komma.

Vi Àr Àven bjudna till vÄra vÀnner Helen och Stephan. SÄ dit ska vi idag, och Stephan har redan skvallrat om att Helen Àr en fantastisk kock. SÄ vi ser verkligen fram emot en dag i deras sÀllskap och med god mat.

Jag hoppas att din julafton var underbar och att Du fĂ„r en fortsatt fin Jul♄

.

.

.

Vi söker dig som vill ha mer i livet.

Vi söker mÀnniskor som Àr villiga att lÀra sig. Du som Àr redo för en förÀndring. Vi söker motiverade och positiva mÀnniskor. Vi Àr hÀr för att inspirera dig. Om du lÄter oss guida dig genom hela processen att starta din egen digitala business, kommer vi som dina mentorer att följa din resa och fira dina framgÄngar.

Vi tillhandahÄller allt du behöver.

‱ Ett system och en webbsida. ‱ Steg-för-steg utbildning. Vem som helst kan göra detta. ‱ TillgĂ„ng till vĂ„rt globala nĂ€tverk. ‱ Inga telefonsamtal och ingen försĂ€ljning krĂ€vs. ‱ 30 dagars garanti.

Titta pÄ webinaret, Helt Gratis och du förbinder dig inte till nÄgot

https://www.workonlineglobal.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s