Slutet Är Nära🌾

Jag ligger här i vårt mörka och svala sovrum. Anders sover tungt bredvid.

Julen är över. En ovanlig, lugn och skön jul.

Juldagen var vi bjudna till Helen och Stephan och deras två hundar. Vi har varit hos dem i deras fantastiska hus tidigare, och jag kan förstå om de inte vill åka därifrån. Jättefint nyrenoverat hus med en pool, stor trädgård med alla möjliga frukter och andra grödor. Med en stor härlig uteplats med 360 graders vy, där havet, bergen, vår by och många andra byar ingår. Vi blev serverade champagne som fördrink, efter det blev serverade en riktig engelsk julmiddag. Det var kalkon, stuffing, yorkshirepudding, grönsaker, sås, pigs in a blankett, grönsaker, rostad potatis ochcranberrysås. Det var så mycket mat, och allt var fantastiskt gott. Vi fick även traditionsenligt ”krackers”, paket som öppnas vid middagen. Med fina presenter gjorda av Helen själv, som är konstnär. Så fint och väldigt genomtänkt. En underbar dag med 21 grader varmt. Så vi åt denna fantastiska julmiddag ute på terrassen.

Som tur var hade Anders vänt bilen redan när vi kom dit. För jag körde hem, på en liten smal, slingrig väg som regnet, för ett veckor sedan, förstört ganska rejält. Då den är smal och stup ner för berget på ena sidan och givetvis helt utan belysning, så var det bara att be till Gud att vi inget möte skulle få. För att backa där när det är bläcksvart det står inte högt på önskelistan.

Igår var vi bjudna på brunch hemma hos Petra. Men på grund av sjukdomar hos flera inbjudna så blev den inställd.

Istället passade vi på att jobba, och hade ett mycket trevlig möte med en kille ifrån Sverige. Inte nog med det, vi fick även en ny business partner här i Spanien.

Så det var en mycket trevlig jobbardag. Alltid lika kul med möten, även om de är video möte. Men så roligt att vi också har chansen och möjligheten att möta våra spanska business partners på riktigt så att säga.

Jag har känt mig lite kymigt ett par dagar, så det har blivit lugna hemmakvällar framför tvn. Anders har tittat på tv, jag har sovit till tv.

Vi har också njutit av vädret, både på promenader och på vår takterrass. Det ligger runt 17-21 grader, vilket jag tror är ovanligt bra så här års, så det är bara att lapa upp och njuta.

Nu är det inte många dagar kvar på 2022, och det börjar kännas som om det börjar bli hög tid att sammanfatta ett händelserikt år. Även att ta fram visioner och sätta nya mål för ett stundande 2023.

Jag hoppas du får en underbar dag 💜

.

.

.

Bli din egen chef 2023

Låt oss guida dig genom hela processen att starta Din egen digitala business. Vi är här för att inspirera dig. Vi söker människor som är villiga att lära sig. Du som är redo för en förändring. Vi söker motiverade och positiva människor. Vi tillhandahåller allt du behöver, En hel business som i en liten ask.

· Ett system och en webbsida. · Steg-för-steg utbildning. Vem som helst kan göra detta. · Tillgång till vårt globala nätverk. · Inga telefonsamtal och ingen försäljning krävs. · 30 dagars garanti.

Några av de många fördelarna med en digital business är att den är både plats- och tidsoberoende. Ta steget idag, bygg din business och se fram emot mer tid till familj och vänner eller helt enkelt till det du älskar att göra.

Skicka mig ett meddelande för att få veta mer. Eller, klicka på länken nedan, registrera dig, för att se den Kostnadsfria Workshopen nu!

https://www.workonlineglobal.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s