Några dagar in i nya året🌸

Det blev ett fint avslut på 2022.

Årets sista dag. Solen sken, det var runt 20 grader, så det blev en härlig långpromenad. Anders lagade en lunch åt oss medans jag jobbade en stund. Sen gjorde vi oss halvfina innan vi gick till Anna och Johans fantastiska hus uppe på berget. Där blev vi bjudna på massa bubbel och jordgubbar att doppa i choklad fontänen som en av sönerna fått i julklapp. Annas föräldrar var också på besök ifrån Sverige. Lite senare dök även mäklaren Olivier upp. Så en mycket trevlig eftermiddag.

Vi var dock tvungna att lämna strax innan kl.20:00 eftersom vi skulle hinna svida om lite snabbt innan vi gick till Secret Garden på nyårsfirande. Så när paljetterna var på, gick vi över till restaurangen.

En fantastisk kväll med många fina vänner. Sebastian och Edy, vet verkligen hur de ska få alla att trivas och känna sig inte bara välkomna utan även utvalda. Massor god mat och dryck. Vid tolvslaget så skulle tolv vindruvor ätas, en vindruva vid varje slag, när klockan slår tolv. Klarar man det så får man tur i kommande år. För denna glupska kvinna var det en piece of cake. Så nu kommer jag ha ett riktigt tursamt år. Något jag givetvis ser fram emot. Efter tolvslaget så gick vi ut i Secret Garden och tände ljuslyktor som sen seglade upp emot himmelen och tog med alla problem och känslor som tynger. Det var vackert. Tills vår lykta kraschade ner på tomten jämte. Men då det är en mur emellan, kunde vi inte se om den skulle sätta eld på något. Men det kom ingen rök, så vi antog att den självdog. Kanske hade vi inte så många problem att flyga iväg med att lyktan helt enkelt inte tyckte det var värt att sväva iväg så långt.

Vi gick hem redan vid 01:30, vilket jag var mycket tacksam över på söndag morgon när jag vaknade vid halv sex och hörde att det fortfarande var party på byn. Vi slapp bakfylla och kunde njuta av söndagen och det fina vädret.

Måndagen var lite småtjurigt. Något jag väntat på i över en vecka har fortfarande inte kommit. Vilket gjort mig väldigt ledsen, vi är nu inne på vecka två, och det är inte här än.. min dator började tjura ungefär samtidigt som jag, mina foton går inte att nå.

Så måndagen var ingen bra dag för mig. Vilket betyder att den var rätt pissig även för Anders. Men jag lovar att gottgöra när jag slutar vara ledsen och besviken.

Tisdagen vaknade jag tidigt och såg att vi fått ett mejl om att en kvinna vid namn Oliva hade tagit nästa steg för att få veta allt om vår business. Det var mycket trevligt att vakna upp till.

Vi har nu börjat med lite annorlunda morgon rutiner, så nu går vi ut på vår powerwalk redan klockan sex. Sen är det upp till parken för att träna. Väl hemma så är det meditation innan vi får kaffe. En underbar start på morgonen, som ger så mycket energi.

Efter lite arbete och planering så gick vi ut igen för att värma upp oss, då det är mycket varmare ute än inne. Väl hemma igen så fick vi ett meddelande från ytterligare en person som också tagit nästa steg i vår business, denna gång en man som heter Niklas. Så det var en fantastisk dag.

Det ska bli spännande att se var året 2023 tar oss.

Önskar Dig en fortsatt fin dag 💜

.

.

De flesta antar bara att arbeta online inte är ett alternativ för dem. De har inte den tekniska kompetensen, de har inte marknadsföringsförmågan. De har aldrig drivit företag tidigare.

NU SPELAR INGET AV DET NÅGON ROLL– TACK VARE DENNA WORKSHOP!!

Skicka mig ett meddelande för att få veta mer

Eller klicka på länken:

https://www.workonlineglobal.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s