MĂ„ndag utan bluesđŸŽ¶

Powerwalken denna morgon var lite blÄsig. Dock inga jÀttekalla vindar. Lite sent kom vi ivÀg ocksÄ, jag tror faktiskt att klockan var 06:15 innan vi lÀmnade huset.

Det Àr ett skönt sÀtt att börja dagen. Vi fyller pÄ med energi och Àven om det Àr becksvart ute, och vi inte kan se alla djuren utmed vÀgen, sÄ kan vi ÀndÄ höra nÄgra av dem. Tuppen Àr givetvis redan vaken och gal. Ibland hör vi ocksÄ getterna Àven om de Àr betydligt mer pratsamma under dygnets ljusare timmar. Det hÀnder att Antonios hund skÀller pÄ oss, men ibland sover han och vaknar inte förens schÀferhunden nere vid rondellen börjar skÀlla.

Efter vi varit och gjort vÄrt trÀnings pass i parken, sÄ gÄr vi förbi Bar Picota och hÀlsar pÄ herrarna som Àr dÀr och dricker sitt morgonkaffe.

I lördags kvÀll, sÄ nÄdde vi en ny milsten i vÄrt företag, vilket Àr otroligt kul. För att inte tala om alla hÀrliga business partners frÄn jordens alla hörn som bÄde uppmÀrksammade och gratulerade oss. SÄ nu Àr nya mÄl satta. Eller de var satta redan innan nya Äret. Men man mÄste ju ha nÄgot att jobba för.

Förra veckan sÄ fyllde vÄr vÀn Sebastian Är. Vi fick ett meddelande pÄ chatten att vi var vÀlkomna pÄ tÄrta. NÄgot vi inte kunde sÀga nej till. NÀr vi kom dit sÄ visade det sig att det var Àven Monicas födelsedag, sÄ hon med familj var pÄ plats. Goda vÀnner till Sebastian och Edy, frÄn Norge var dÀr. Paret frÄn Norge bor hÀr i trakten och har gjort i mÄnga Är, men vi hade aldrig trÀffat dem innan. SÄ det som skulle vara en bit tÄrta, blev snabbt en kul fest. Sin vana trogen Äkte perukerna fram.

Det ligger en liten by, Comares, högst upp pÄ ett av bergen som vi ser frÄn oss. Vi har lÀnge tÀnkt att besöka den, i fredags blev det av. Vilken fin liten by, och wow vilken utsikt. Vi strosade runt och njöt av vyerna sen tog vi en lunch innan vi Äkte hem igen.

Nu ska vi strax ha ett möte med en i vÄrt team. Det blir video möte. Imorgon blir det personligt möte med en annan team medlem som bor i nÀrheten.

Hoppas att du har det bra💜

.

.

Vi söker dig som vill ha mer i livet

Vi söker mÀnniskor som Àr villiga att lÀra sig. Du som Àr redo för en förÀndring. Vi söker motiverade och positiva mÀnniskor. Vi Àr hÀr för att inspirera dig. Om du lÄter oss guida dig genom hela processen att starta din egen digitala business, kommer vi som dina mentorer att följa din resa och fira dina framgÄngar.

Vi tillhandahÄller allt du behöver.

‱ Ett system och en webbsida. ‱ Steg-för-steg utbildning. Vem som helst kan göra detta. ‱ TillgĂ„ng till vĂ„rt globala nĂ€tverk. ‱ Inga telefonsamtal och ingen försĂ€ljning krĂ€vs. ‱ 30 dagars garanti.

Titta pÄ webinaret, Helt Gratis och du förbinder dig inte till nÄgot

https://www.workonlineglobal.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s