Vi Ă€r spanjorer đŸ‡Ș🇾

SÄ var det redan sista dagen i veckan igen, och sin vana trogen sÄ fÄr vi pannkakor och korv till frukost, en av de saker man Äterupplivat frÄn min tid i USA.

Det Àr söndagslyx.

Senare idag kommer en av vÄra business partners Pascal hit sÄ det blir en dag med en hel del arbete och för att bolla tankar och idéer. Vi hade faktiskt ett annat möte med Pascal i tisdags, fast dÄ var vi nere i Torre del Mar, pÄ ett café, men det var för mycket ljud runtomkring för att kunna jobba, sÄ vi kör idag igen.

Efter mötet i tisdags sÄ gick vi en promenad och sprang pÄ vÄra trevliga hollÀndska vÀnner ifrÄn vÄr by. SÄ det blev en kaffe pÄ strandpromenaden i den gassande solen med dem.

Dricka kaffe i solen visade sig vara bra, för vi fick ett meddelande under tiden att vi fÄtt ytterligare en som var intresserad av vÄr business, senare samma kvÀll kom ytterligare en. Vilket Àr otroligt kul och spÀnnande.

Nu Àr Àntligen jul och nyÄrshelgerna över och vÄra onsdags möten Àr igÄng igen. Denna vecka snackade vi mycket mindset och mÄlsÀttning. Kul och inspirerande. En riktig energikick.

Torsdagen sÄ lekte vi med Jen och Terry, dÄ vi hjÀlpte dem med att sÀtta ihop en stor linnegarderob Ät Tracey. I hennes nya B&B, som snart slÄr upp portarna. Ett otroligt fint stÀlle, och vilket jobb hon gjort.

Jag och Jen gick och gjorde en checklista pÄ smÄsaker att ÄtgÀrda innan öppningsdagen, medans grabbarna satte ihop skÄpet. Efter det blev det en öl pÄ torget.

KvÀllarna Àr kyliga nuförtiden, sÄ Àven solen gassar och det ibland Àr kortÀrmat som gÀller pÄ dagen, sÄ Àr det kallt sÄ fort solen gÄr i moln eller nÀr den gÄr ner.

SÄ kvÀllarna har mest spenderats med att spela spel eller titta pÄ nÄn Netflix serie.

Fredagen den 13, var ingen otursdag för oss. Vi Äkte ner till Torre del Mar för att möta advokaten utanför polisstationen. Sen gick det snabbt, vi blev invallade till en vÀntsal, vÀntade nÄgra minuter, flyttade fram till en dam vid ett skrivbord, hon kollade vÄra dokument, jag skrev pÄ ett papper och vips sÄ fick vi vÄrt residencia. Givetvis kom det spanska sprÄket med som ett brev pÄ posten.

FredagkvÀll gick vi ut för att röra pÄ oss, och för att titta pÄ solnedgÄngen. PÄ vÀgen tillbaka sÄ sÄg vi Roger and Angie som vi inte sett sen innan jul. SÄ vi följde med dem till bÄde restaurang Nebula och sen till Secret Garden. Vi hade ju trots allt precis blivit spanjorer. En mycket trevlig kvÀll som alltid med mÄnga trevliga mÀnniskor, mÄnga olika nationaliteter.

VÄr lilla by Àr minst sagt levande nya mÀnniskor flyttar in och nya stÀllen öppnar.

Vi hade inte kunnat vÀlja en bÀttre by.

Ha nu en underbar Söndag 💜

.

.

.

Vi söker dig som vill ha mer i livet.

Vi söker mÀnniskor som Àr villiga att lÀra sig. Du som Àr redo för en förÀndring. Vi söker motiverade och positiva mÀnniskor. Vi Àr hÀr för att inspirera dig. Om du lÄter oss guida dig genom hela processen att starta din egen digitala business, kommer vi som dina mentorer att följa din resa och fira dina framgÄngar.

Vi tillhandahÄller allt du behöver.

‱ Ett system och en webbsida. ‱ Steg-för-steg utbildning. Vem som helst kan göra detta. ‱ TillgĂ„ng till vĂ„rt globala nĂ€tverk. ‱ Inga telefonsamtal och ingen försĂ€ljning krĂ€vs. ‱ 30 dagars garanti.

Titta pÄ webinaret, Helt Gratis och du förbinder dig inte till nÄgot

https://www.workonlineglobal.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s