Ström och sömlöst i Canillas 🌪️

Denna vind och blåst är inte nådig. Alla möbler är inplockade från takterrassen. Ändå låter det uppe ifrån terrassen, vinden bultar på dörren,rycker och sliter i allt utanför.

Vårt spanska hus, som saknar isolering är kallt. Här gäller det att klä sig enligt lager på lager metoden. Tack och lov så har vi vår vän mr.Gas Heater. Jag viker sällan från hans sida. Jag har ju även en mycket het man, något jag också är väldigt tacksam för. När det blåser så strömmen går och varken Wi-Fi eller tv funderingar så är det tända ljus och yatzy som gäller.

Igår efter vår fruktansvärt osköna morgon powerwalk, så gick vi inte utanför dörren, förutom när jag sprang bort till affären för att köpa lök och tandkräm.

I måndags så var vi tvungna att sticka ner till Nerja på ett ärende. Det blev ett ganska kort besök men vi hann strosa runt lite ändå. Inte direkt högsäsong för turisterna. Så det var ingen trängsel, inte heller var allt öppet. Men det är en otroligt charmig liten stad, så det var trevligt ändå.

Idag ska vi lämna både huset och byn igen för att åka och fira vår vän Tracey som fyller år med en lunch på en tydligen mycket bra indisk restaurang. Jag tror vi är åtta personer från byn. Då jag inte ens vet var den ligger så får jag återkomma och berätta mer när vi varit där.

Så som vinden viner utanför hade jag annars kunnat tänka mig att gå i ide några veckor. Anders läste att det kanske till och med kunde komma snö!!! Vi som trodde vi flyttade till ett varmt land.

Jaja, så blev det.

Vi kan iallafall konstatera att det växlar fort. Förra veckan satt vi utomhus i kortärmat, nu kör jag med långkalsonger. Detta blev visst mest en väderrapport från ett regnigt och blåsigt Canillas de Aceituno.

Hoppas vädret är lite bättre där du är.

Ha en fin onsdag🧡

.

.

.

Vi söker dig som vill ha mer i livet

Vi söker människor som är villiga att lära sig. Du som är redo för en förändring. Vi söker motiverade och positiva människor. Vi är här för att inspirera dig.

Vi tillhandahåller allt du behöver.

• Ett system och en webbsida. • Steg-för-steg utbildning. Vem som helst kan göra detta. • Tillgång till vårt globala nätverk. • Inga telefonsamtal och ingen försäljning krävs. • 30 dagars garanti.

Titta på webinaret, Helt Gratis och du förbinder dig inte till något

https://www.workonlineglobal.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s